Quantcast
Radio1_v_zivo


Ljudje so prepričani, da je to običajna NAJSTNICA, dokler ne vidijo njene družine ... Je to nateg?!
OMG/WTF | 27. 11. 2018 12:10
41-letna Taina ima kar 10 otrok, čeprav je sama videti kot najstnica
Ključne besede:     ženska    taina    finka    deset    otrok    mama    najstnica    videz
41-letnica je videti, kot najstnica ... A ima že 10 otrok!

Taina Licciardo Toivola je malce neobičajna ženska, saj navidez izgleda kot najstnica, v resnici pa je mamica kar desetih otrok. Po rodu je Avstralka, ki že dolga leta živi na Finskem in z možem letos praznuje tudi 20. obletnico poroke. 
 

Taina z možem Paulom in otroci starimi od 6 mesecev do 20 let

Marsikdo ji ne bi dal več kot 30 let, večina pa jo celo zamenja za najstnico. A se motijo. Taina jih ima 41, čeprav na obrazu nima niti ene gube ali znaka, da jo otroci utrujajo ter ji povzročajo preglavice. Svojega prvega otroka je rodila pred 20-imi leti, letos pa je na svet spravila še zadnjega, se pravi desetega po vrsti.Svoj dan začne pred 3. uro zjutraj, saj le tako najde nekaj minut čisto zase in jih preživi v popolni tišini, ki je potem do večera ni. Ljudje se čudijo, da ni videti čisto nič utrujena, mladostna in je vedno polna energije.Priznala je, da je ključ uspeha v dobri organizaciji in kompromisih. Poleg tega je potrebno, da se otroci držijo določenih nalog in ur ter le tako vse steče tako kot mora. Pomembna pa je tudi vzgoja in disciplina, ki pa jo njeni otroci imajo, zato lahko živijo tako, kot običajne družine. Največ časa porabi za kuhanje, sploh, ker je sama veganka ter mora skuhati več različnih stvari. Njenim otrokom ni nikoli dolgčas, saj jih vsakodnevno zaposli s številnimi aktivnostimi, učenjem in igranjem inštrumentov, saj so izredno glasbeno talentirani.''Biti mama desetih otrok je lahko. Pomembno je le, da se znaš organizirati, kar mi ne predstavlja težav in to počnem s srcem, dobro je, da rad vstajaš zgodaj, ješ zdravo, telovadiš in si ne kompliciraš dnevov'' je dejala mamica. Zadnjega otroka je rodila letos in dejala, da je to njen zadnji. Najstarejši sin pa se je že zaročil. Poglej si, kako poteka eden izmed dnevov z otroki:

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del