Radio1_v_zivo


''GRDA SI!'' So ji govorili sošolci in je naredila ekstremno preobrazbo! 24-letnice danes ne prepozna nihče
OMG/WTF | 26. 11. 2018 12:38
Celine so sošolci tako prizadeli, da je šla pod nož in se spremenila
Ključne besede:     sprememba    ženska    videz    operacija    grda    neprepoznavnost    švicarka    obraz    prsi    žalitev
Celine nekoč ...

24-letna Celine Centino iz švicarskega Züricha je za svoje lepotne operacije zapravila več kot 40.000 EUR, saj se je v svoji koži počutila slabo oz. grdo.


Celine je bila kot najstnica velikokrat tarča žaljivih besed

Kot najstnica je velikokrat jokala in se počutila manjvredno, saj so jo sošolci žalili, da je grda ter se ni nihče želel družiti z njo. To jo je močno zaznamovalo in jo prignalo do tega, da je šla pod nož ter se popolnoma spremenila.

''Želela sem si biti le srečna, zato sem spremenila svoj videz od glave do pet. Vedno so mi govorili, da sem grda in da sem videti kot fant, ker nisem imela prsi ali da imam predebelo rit. Govorili so mi, da imam grd obraz, se grdo oblačim ...''


Celine nekoč in danes

Z operacijami je začela septembra 2013 in tako do danes prestala tri operacije prsi (iz številke 34 A na 34 FF), popravila si je nos, ličnice, povečala ustnice, popravila brado in še nekaj ''majhnih'' popravkov.

Pravi, da je zdaj srečnejša in s svojim videzom zadovoljna bolj kot kadarkoli prej. V svoji koži se končno počuti prelepo. To, da so jo ljudje nenehno obsojali, da je grda in jo žalili je v njej pustilo ogromen pečat, zato je vsem dokazala, da se motijo.''Velikokrat so me zaradi videza ignorirali in se niso hoteli družiti z menoj, čeprav sem bila super oseba, precej družabna. Včasih mi je bilo tako hudo, da nisem hotela v šolo''. Se spominja Celine, ki je pri komaj 24-letih prestala kar nekaj operacij in lahko rečemo, da si ni prav nič podobna.Povedala je še, da je od nekdaj varčevala denar in ga porabila za to, da je srečna. Vedno pa si je želela imeti velike prsi, saj je občudovala igralko Pamelo Andreson, ki je v 90-ih navduševala v seriji Obalna straža.