Radio1_v_zivo


28 UR | 26. 11. 2018 4:27
PRIHAJA 28-URNI DOBRODELNI MARATON
Tudi letos bomo zbirali sredstva za družine v stiski
Ključne besede:     28 ur    dobrodelnost    dobrodelni maraton    dm. POMAGAM1    POMAGAM5

Konec leta je največkrat poln vsega ... poln praznikov, poln odlične hrane in dobrot, poln kuhančkov, poln brezskrbnega uživanja ... AMPAK (vedno je kakšen ampak) ne za vse! Veliko je namreč takšnih, ki si brezskrbnega decembra ne morejo privoščiti.

 

In prav zato tudi letos s pomočjo dm-a pošiljamo Denisa, Anjo in Miho za 28 ur v studio. Jutranji voditelji so se namreč odločili, da ponovno naredijo najdaljši Denis Avdić show v zgodovini! Neprekinjeno bodo oddajali kar 28 ur! 

 

Tudi letos bomo z dobrodelnimi prispevki pomagali socialno ogroženim družinam in jim s tem vsaj malo polepšali praznične dni. In pri tem nam lahko pomagaš tudi ti ... 

 

Kako lahko pomagaš? Čisto enostavno!POŠLJI SMS na 1919: POMAGAM1 ali POMAGAM5.Prav tako pa nam lahko sporočiš, če morda poznaš kakšno družino, ki bi ji rad/a pomagal/a in nam zgodbo pošlji na mail: [email protected] 

 

Če pa bi želel donirati več, pošlji mail na: fundacija@radio1.si.

 

Takole smo lani zaključili 28-urni dobrodelni maraton, v katerem smo zbrali preko 180.000 EUR in ponovno pokazali, kako veliko srce imamo Slovenci! 

 

Ves zbrani denar bo šel v dobrodelne namene!

 


 

28-urni dobrodelni maraton bo potekal od 20. 12. od 5:00 do 21. 12. do 9:00.

 

Celotno dogajanje boš lahko ponovno spremljal/a preko LIVE streama na naši spletni strani, pa tudi preko Facebooka!Obišči nas v tednu med 17. in 21. decembrom na Mestnem trgu v Ljubljani, kjer bomo ves teden oddajali V ŽIVO in skupaj z gosti skrbeli za pestro dobrodelno in božično razposajeno dogajanje! 

 

 

 

V podjetju dm drogerie markt se lahko s ponosom pohvalimo, da smo že več let aktivni partner dobrodelnih aktivnosti. Ker nas dobrodelni duh vodi tudi letos, smo za letošnji dobrodelni maraton pripravili novost, in sicer možnost oddaje donacije kar v dm poslovalnici. Ker v dm letos praznujemo 25 let, lahko donirate 0,25 €, 2,5€ ali 25€.

 

Še vedno ne veste, kaj boste podarili prijateljici, fantu, staršem? Da si ne boste preveč belili glave, smo za vas v poslovalnicah pripravili širok nabor idej za praznična darila.

 

Opravite vaš nakup sproščeno in zadovoljno ter z nasmehom na obrazu ob enem pa nekomu polepšajte praznični čas in pomagajte družinam v stiski.

 

 

 

#28-URNI DOBRODELNI MARATON

 
28 UR | Objavljeno pred 1 h
Na Mestnem trgu dogaja že drugi dan! Hamo in Cherry Wine poskrbeli za pozitivno vzdušje in nas pošteno ogreli z glasbo!
 
28 UR | Objavljeno pred 16 h
MAMBO KINGSI in vokalna skupina GALLINA so že poskrbeli za PESTER PONEDELJKOV VEČER na Mestnem trgu!
DM
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila