Quantcast
Radio1_v_zivo


POROČENI PRIZNALI: To že več let delam na skrivaj, a tega ne bom NIKOLI POVEDAL partnerju!
Ljubezen in odnosi | 25. 11. 2018 12:00
''Partnerja ljubimo, a bi ga z resnico prizadeli ...''
Ključne besede:     skrivanje    zakon    poroka    skrivnost    partner    priznanje    ljubezen    laži    ženska    moški
Malce skrivnosti ne škodi ... Kdaj pa je preveč?

Male sladke skrivnosti ne škodijo nobenemu, dokler smo tiho. Kaj pa, če bi jih povedali naglas? Ojej, takrat bi se situacija spremenila in nas spravila v neprijeten položaj ali bolje rečeno, nam življenje spremenila v pravo katastrofo. Poročeni pari so priznali, da imajo v zakonu kar nekaj skrivnosti, ki pa jih bodo raje obdržali zase, saj svojega partnerja ljubijo in ga s tem ne želijo prizadeti. 


Oh, ta bivši

Še vedno se občasno slišim z družino mojega bivšega fanta, včasih gremo skupaj celo na kosilo.

M., 37 let


Še nikoli ni doživela orgazma

Orgazem ... še nikoli ga nisem doživela, a mu vztrajno lažem že tri leta, da ga vsakič! Tako dobro sem se naučila zaigrati, da sama sebe prepričam, čeprav vem, da ni to to. Z bivšim sem ga vedno, z njim pa sploh ne. Zdajšnjega moža noro ljubim in ga ne želim prizadeti.

P., 28 let


Krade mu denar

Mož ne ve, da mu vsak mesec iz kartice vzamem najmanj 50 EUR. Saj vem, da bi mi posodil, če bi potrebovala, ampak ne želim, da ve, da kupujem neumnosti. Rad me ima, zato mi je tudi zaupal pin kodo.

L., 32 let


Drogiranje v zakonu

Občasno se dobimo s prijatelji, igramo poker in ... kadimo travo? No, to je še najmanj. Če bi moja vedela, da denar zapravljam za droge in ostale substance, moj zakon ne bi dolgo trajal. 


P., 36 let


Namesto na pilates, v posteljo k drugemu

Možu že pol leta lažem, da 2x na teden hodim na pilates, v resnici pa se dobivam z nekim moškim. Ni mi všeč vizualno, a seks z njim je super. Moža ljubim, a ker veliko dela, mi manjka nežnosti.


U., 42 let



Lep moški, a majhen penis

Moj mož ima tako majhen penis, da me vedno spravi v slabo voljo. Vizualno je zelo seksi, športen in prelep, zato skušam to kar pozabiti. Žal je seks z njim slab in moram velikokrat uporabiti vibrator, ki ga skrivam že več let.

T., 33 let


Slabo kuha, a ji ne upa povedati

Moja žena ni dobra kuharica, a je tako srečna, ko kuha, da ji tega veselja ne morem vzeti. Njen pire krompir je tako ogaben, da bi bruhal. Jemo pa ga vsaj 3x na teden, ker ga ona obožuje. 

I., 40 let


Dobivanje s sodelavko


Na službeni zabavi sem seksal s sodelavko. Bilo je brezveze, bila sva pijana in mi ni pomenilo nič. Občasno se še vedno dobiva na kavi ali na skrivaj na kosilu izven mesta. Ne vidim razloga, da bi ji to povedal in iz tega delal dramo. Ljubim svojo ženo in sem srečen z njo. 

K., 34 let


Zredila se je!

Ne vem, kako naj ji povem, da se je zredila. Rad jo imam, a seks z njo mi je odveč. Ni mi všeč, kako ji visi trebuh in da ima strije. 

M., 27 let


Sovraži njegovo mamo!

Sovražim njegovo mamo, čeprav jo on občuduje. Kadar nas povabi na kosilo, mi je kar slabo, ker jo moram gledati in poslušati. Takrat vedno vzamem dva pomirjevala. Možu lažem, da imam migrene, v resnici pa sem zadeta od pomirjeval. 

P., 30 let


Ljubi ga, a bi ga najraje zapustila

Poročena sva 16 let in včasih se mi zdi, da je že vse skupaj brezveze. Pogosto se zalotim, da sanjarim o tem, da bi spakirala kovčke in kar šla z nekim mlajšim moškim. Najhuje je, da mi v zakonu nič ne manjka, imam ljubečega moža, hišo, službo ... a je vse tako dolgočasno. Seveda tega ne upam, ampak me pomirja misel, da mogoče nekega dne pa res.

V., 39 let


Zaljubljena v moževega brata

Zaljubljena sem v njegovega brata. Še preden sva se poročila, mi je bil všeč in po 5-ih letih ta zaljubljenost še ni minila. Najbolj se veselim, ko gremo skupaj na dopust in ga lahko gledam cel dan. Čeprav je moj mož popoln in se karakterno ujemava, me njegov brat privlači fizično. Seveda mu tega ne bi nikoli priznala, ker bi bilo zame konec življenja. 

H., 29 let


Pozna njegovo Facebook geslo

Mož ne ve, da vem njegovo Facebook geslo in vsak dan prebiram njegova sporočila. Enkrat mu je pisala neka ženska glede službe, a sem sporočilo kar zbrisala. Upam, da ni bilo kaj nujnega. 

L., 36 let












© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del