Quantcast
Radio1_v_zivo


Če ima MOŠKI eno od teh STVARI in LASTNOSTI, potem je ženskam BOLJ PRIVLAČEN!
Ljubezen in odnosi | 26. 11. 2018 3:49
Neverjetno, kajne? Poznaš koga, ki ima katero od teh lastnosti? Označi ga v komentar!
Ključne besede:     moški    privlačnost    neverjetno    zabava    ženske    ljubezen    odnosi    razmerja    sreča
Brada je ena izmed stvari, ki moškega naredijo bolj privlačnega!

 

Najti življenjskega partnerja zna biti kar naporno. Najti moraš namreč nekoga, ki te bom imel rad takšnega kot si in sprejel vse tvoje dobre in slabe lastnosti. A znanstveniki so prišli do ugotovitve, kaj je tisto, kar moške naredi še bolj privlačne za nasprotni spol. Obstajajo namreč določene lastnosti in stvari, ki se ženskam zdijo IZJEMNO privlačne!

 

 

1. ČE MOŠKI NOSI NEKAJ V RDEČI BARVI

Z rdečo izstopaš. Tudi pri ženskah. V množici te bo takoj opazila in všeč ji bo, da te ni strah tega, da izstopaš, pa čeprav si oblečen v rdečo barvo. Dokazano je tudi, da ženske med listanjem revij prej opazijo moške, ki so oblečeni v rdečo barvo.

 

2. PREDSTAVI SE KOT OSEBA Z VISOKIM STATUSOM

To ni nič novega. Moški radi rečejo, da imajo ženske rade samo tiste z debelimi denarnicami in tiste, ki se lahko pohvalijo z nekim uspehom. In res je tako. Moški, ki je uspešen in se z nečim ukvarja, je bolj privlačen ženskam in vzbudi več zanimanja pri nasprotnem spolu.

 

 

3. UKVARJANJE Z EKSTREMNIMI ŠPORTI

Katerikoli šport je primeren, a če moški reče, da se ukvarja s športom, ki je hkrati še nekoliko nevaren, potem pri ženski zagotovo dobi plus točke. S tem namreč ženska dobi občutek, da je moški neustrašen in se z njim počuti nekako bolj varno.4. BRADA

Kdo bi si mislil, kajne? Ampak dejansko … Moški, ki ima nekoliko brade, je bolj privlačen ženskam kot pa tisti moški, ki jih nima. Strokovnjaki so naredili raziskavo, v kateri so dali ženskam na izbiro naslednje: popolnoma pobriti, malo bradica, polna brada. Ženskam je bila najbolj všeč slednja.
5. SMISEL ZA HUMOR, ŽENSKO ZNAŠ NASMEJATI

Najbolj pomembna stvar vsakega razmerja je, da sta zelo dobra prijatelja. Torej to, da svojega partnerja znaš nasmejati. No, in to je nekaj, kar ženske zelo cenijo. Privlačijo jih moški, ki imajo smisel za humor, ki se znajo norčevati, tudi iz sebe. Tudi če nimaš ničesar od zgoraj naštetega, če znaš dekle nasmejati, potem si ZMAGAL!