Radio1_v_zivo


SKRIVNA VEČERJA ZA DVA Z RUSSLLOM HOBBSOM IN RADIEM 1
Nagrajujemo | 19. 1. 2019 13:32
Osvojo skrivno večerjo za dve osebi, na skrivnostni lokaciji
Ključne besede:     Russell Hobbs    retro kolekcija    Alma Rekić

 

Kuharska mojstrica Alma Rekić je na Skrivni večerji razvajala nagrajence nagradne igre Russell Hobbs.

 

Skrivne in nenavadne lokacije so rdeča nit kulinaričnih dogodkov z imenom Skrivna večerja. V petek, 18.1. je 10 poslušalcev Radia1 uživalo v nepozabnem Russell Hobss doživetju, Skrivni večerji (www.skrivnavecerja.si) s kuharsko mojstrico Almo Rekić. Gostje so tri ure pred začetkom večerje na svoje elektronske naslove prejeli obvestilo o lokaciji kulinaričnega razvajanja,  simaptična Alma pa jim je pripravila 4-hodni meni z vinsko spremljavo. Iz prve roke so se lahko prepričali, da je zares mojstrica svojega poklica, postregla jim je tudi s celim kupom kuharskih nasvetov in trikov. Gostje so si tudi od blizu lahko ogledali male gospodnjske aparate Retro kolekcije Russell Hobbs, ki so jih morali v času trajanja nagradne igre oponoašati in si tako prislužiti udeležbo na Skrivni večerji.

 

Fotogalerija: Skrivna večerja z Almo Rekić (17 slik)

Oglejte si galerijo slik
Razvajanje nagrajencev nagradne igre Russell Hobbs

 

 

***

 

Kakšno je popolno jutro? Dobra kava, čaj za najmlajše, sveže popečen toast in za posladek še zdravi smoothie. Tako se v tem tednu razvajamo tudi na Radiu 1, skupaj z malimi gospodinjskimi aparati Russell Hobbs. Russell Hobbs predstavlja svojo retro kolekcijo z veliko praktičnimi funkcijami in premium designom, ki daje pravi modni pečat v vsaki kuhinji.

 

Prijavi se preko zgornje prijavnice in sodeluj v zabavni igri. Če te pokličemo, bo Denis Avdić “vklopil” enega izmed aparatov retro kolekcije Russell Hobbs. Mogoče toaster, kavni aparat ali grelnik vode? Sovoditelja Miha in Anja bosta med tem zapustila studio. Tvoja naloga pa bo, da oponašaš zvok izbranega aparata tako dobro, da Miha in Anja uganeta za kateri aparat Russell Hobbs gre.

 

Smeh ob poslušanju oponašanja je zagotovljen, pomoč Denisa, če ugibanje Mihi in Anji ne bo šlo, pa tudi. In če boš uspešen te čaka edinstveno Russell Hobbs doživetje. Skrivna večerja, na skrivni lokaciji z izbranim menijem in pijačo za dve osebi, ki bo 18. 1. 2019 s kuharsko mojstrico na čelu, Almo Rekić.

 

 

 


 

Borut je s pomočjo Russell Hobbs aparatov pripravil zajtrk za Denisa, Anjo in Deželaka.

 

ODKRIJTE NOVO KLASIKO!

 

Retro Vintage Cream kolekcija Russell Hobbs gospodinjskih aparatov za pripravo hrane prinaša eksplozijo iz preteklosti in vam pomaga odkriti novo klasiko. V presenetljivi, vrhunski Retro Red, Vintage krem, Classic Blanc in Classic Noir barvi ta kolekcija spremeni vsako kuhinjo v elegantno retro večerjo. Z združitvijo »ikoničnega« dizajna z inovativno tehnologijo lahko ustvarite okusne recepte zaradi katerih bo vsa družina plesala okoli kuhinje kot bi poslušala klasično glasbo iz jukebox-a.

 

Več na: https://www.bigbang.si/?sn.q=russell%20hobbs%20retro


Pravila za sodelovanje


RUSSEL HOBBS