Radio1_v_zivo


''Povečala sem si prsi in spoznala, da je bila to NAPAKA!'' Kar je naredila 5 let kasneje, ji je spremenilo življenje
Zanimivo | 25. 11. 2018 3:20
Po 5-ih letih si jih je odstranila in končno zaživela normalno
Ključne besede:     prsi    operacija    zmanjšanje    izkušnja    iskreno    otrok    družina    operacija
Spoznala, da je brez umetnih prsi srečnejša

Kate Waters iz Avstralje si je pred petimi leti povečala prsi, in sicer iz košarice B na E ter zanje plačala 5.000 dolarjev. Za povečavo se je odločila, ker se v svoji koži ni počutila samozavestno in je bila operacija prsi nekaj, kar jo je osrečilo, a po nekaj letih še bolj onesrečilo.Priznala je, da ji prsi na začetku niso povzročale težav in se je z njimi počutila precej seksi in samozavestno, kasneje pa so se začele  pojavljati. Odločitev, da si bo odstranila prsi, je bila njena najboljša odločitev v življenju.

''V petih letih nošenja umetnih prsi sem se soočala s hudimi glavoboli, bolečinami v vratu, ramenih, bolečinami v prsih, pospešenim bitjem srca, boleli so me sklepi, velikokrat pa sem imela tudi mravljinčaste roke. Počutila sem se utrujeno ...'' je povedala Kate.Kmalu je zanosila in začelo jo je skrbeti, kako bo dojila, saj ni želela, da zaradi tega trpi otrok. Takrat se je odločila, da je napočil čas, da se poslovi od silikonov in spoznala, da je bila to najboljša odločitev v njenem življenju. ''To je bila največja in najbolj pametna odločitev v mojem življenju, ki ni bila pomembna le zame, temveč tudi za mojo družino''. Pod nož je šla oktobra 2018, si odstranila silikone, kar jo je stalo več, kot povečava. Za odstranitev je odštela 12.000 dolarjev. 

''Ko so mi odstranili silikone, sem začutila ogromno olajšanje. Zdaj ponovno nosim nedrček velikosti B, namesto E in se ne počutim nič manj zapeljivo ... v resnici sem vesela, da sem dala to izkuzšnjo skozi in ugotovila, da tega nisem potrebovala''. ''Počutim se kot nova oseba. Po dolgem času lahko spet diham normalno, globoko, brez otežitev. Zdaj lahko normalno dojim sina, saj se mi je količina mleka povečala''. ''Če bi vedela, kaj vse bom preživela zaradi umetnih prsi, si jih ne bi ustavila nikoli. Niti zastonj. A da nisem preveč kritična, svoje so odslužile in mi vlile kar nekaj samozavesti''.