Quantcast
Radio1_v_zivo


''S hčerko sva stali na blagajni, ko je GLASNO izustila nekaj, ob čemer sem postala rdeča kot kuhan rak!''
Denis Avdić Show | 20. 11. 2018 9:24
Ko otroci rečejo tisto, kar jim pade na pamet
Ključne besede:     Denis    Avdić    Show    radio 1    otroci    svetovni    izjave    otrok    iskreno
Ko je staršem včasih kar malce nerodno ...

Kdo so najbolj iskrena bitja na svetu? Večina bi se nas strinjala, da so to kar otroci. So iskreni in izustijo tisto, kar jim v danem trenutku pade na pamet. S svojimi izjavami nas znajo močno presenetiti in velikokrat nasmejati od srca. Če še nisi seznanjen, je danes svetovni dan otroka, zato so se v Denis Avdić showu dotaknili zabavnih tem, ki jih zagodejo otroci. Prisluhni zgodbam poslušalcev in smešnim izjavam njihovih otrok.

Zgodbe o tem, kako otroci ne šparajo jezika
V Denis Avdić Showu o smešnih izjavah otrokS 6-letno hčerko sva stali na blagajni, ko je pred nama stala ženska v visokih lakastih petah, za nama pa še kup ljudi. In otrok pokaže s prstom na čevlje in reče na glas: ''Mami, lej! Take imaš ti za v posteljo, ko greš z očijem spat a ne?'' Ne morete si misliti, kako rdeča sem postala, kot kuhan rak. 

Laura, 34 letSpomim se letošnjega poletja, ko si približno tri dni nisem pobrila nog in potem začenjo rasti nadležne dlake, ki niso sicer vidne, a so precej ''zbadljive.'' Bili smo na družinskem kosilu in sem v naročje vzela sestrinega 5-letnega otroka. Kar naenkrat, ko je bila za mizo tišina pa na ves glas reče: ''Auuuu, ne bom sedel pri tebi! Tvoje noge me pikajo!'' Tako zelo mi je bilo nerodno.


Tanja, 28 let

V šoli so morali otroci narisati, kaj starši največkrat počenjo doma, kam hodijo v službo, itd. Medtem, ko so ostali otroci narisali, mamo za štedilnikom ali kako pospravlja, tipka po računalniku, je mene sin narisal, kako ležim na kavču, imam v rokah telefon in kadim cigareto. 

Nataša, 36 let


Prisluhni še ostalim smešnim zgodbam poslušalcev:

''Sina Tima že 5 let naokoli vozimo s črnim avtom ...''
Avdić o prigodi z avtom: Kako Timu ni jasno?!''Mami, lej odjeba!''
Poslušalka o tem, ko so se v vrtcu pogovarjali o pticah''Babi, a ti veš, da imajo punčke tudi jajčnike?''
Poslušalka Ivica o vnuku in jajcihO tem, ko otroci uletijo v kopalnico, gledajo formulo in izjavijo marsikaj ...
Poslušalci o zabavnih zgodba svojih mulčkov

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del