Radio1_v_zivo


Dolgo časa je skrivala, kaj NOSI POD OBLEKO! Ko je mama videla RENTGENSKO SLIKO, pa jo je skoraj kap
LOL | 21. 11. 2018 10:54
20-letnica je uspešno skrivala ''nakit,'' vse do tega dne ...
Ključne besede:     dekle    uhan    nakit    prsi    bradavice    piercing    mama    rentgen    slika    skrivanje    zdravnik    obleka
Dekle si je dalo prebosti bradavice, kar je razkrila tudi rentgenska slika

20-letna Sydney Allen je dolgo časa pred mamo skrivala piercing, ki ji ga je plačala sestra za njen rojstni dan in to ji je uspevalo vse do trenutka, ko je morala na rentgen. Dekle namreč trpi za boleznijo inmenovano siringomelija, stanja, ki lahko privede do nabiranja tekočine v  hrbtenici, zato je morala opraviti rentgenski pregled, pri katerem pa je sledil pravi šok - za mamo.

Mama ni bila šokirana zaradi tega, ker bi bilo s hčerko kaj narobe, temveč, ker je na ekranu zagledala nekaj nenavadnega. Videla je, da ima hčerka piercing na bradavicah prsi. 

,

''Jaz in zdravnik sva se začela smejati,'' se dogodka spominja Sydney, medtem, ko je njena mama postala bleda kot stena in je brez besed strmela v ekran oz. hčerine prsi.

''O tem se bova pogvorili pozneje,'' je izustila mama in čakala, da se pregled konča. Sydney se je temu dogodku nasmejala od srca in fotografirala posnetek rentgena, ga delila na spletu in hitro spoznala, da ni edina, ki je na tak način razkrila svoj piercing. Povedala je, da se je mama kasneje pomirila in sprijaznila z njenim ''nakitom''.


Takole je sliko svojega rentgena delilo še eno dekle in zapisalo: ''Vem, kako ti je!''