Quantcast
Radio1_v_zivo


Po otročje z Baby Centrom
Nagrajujemo | 16. 11. 2018 18:13
Osvoji 100EUR za brezplačne nakupe v Baby Centru
Ključne besede:     Baby Center    otroci    darila

Na Radiu 1, najbolj zabavnem radiu v Sloveniji, nam gre kar precej na otročje. Na kar smo seveda zelo ponosni in iz tega tudi črpamo vso pozitivno energijo, ki jo vsak dan širimo med naše poslušalce.

 

Vsak od nas se zagotovo spomni, katera igrača mu je bila v otroštvu najljubša ali pa si jo je močno želel. In voditelji jutranjega programa Denis, Anja in Miha so tokrat dobili prav poseben izziv: 

Kakšno igračo bi si trije voditelji izbrali, če bi bili še otroci?

Na voljo imajo neskončno možnosti  - celoten Baby Center.

 

In kakšno igračo so si zase izbrali voditelji? Izbrano igračo je vsak zase skrbno zavil in prinesel v studio. Tako tudi voditelji eden za drugega ne vedo, kaj so si izbrali. In tako skupaj s poslušalci ugibajo, kaj bi lahko bilo v škatli. Voditelj, katerega igračo ugibamo, pa pomaga z namigi. Ob njihovem obisku Baby Centra smo posneli tudi video, v katerem dobiš še kakšen namig na kateri del oddelka igrač so zavili in kaj so si ogledovali.

 


 

Svoj odgovor nam skupaj s svojimi podatki (ime, priimek in naslov) pošlji preko SMS-a na 051 300 300.

 

Denis je zagotovo izbral dirkalni avto, Anja punčko in Miha traktor? No, tako enostavno pa že ne bo! Dobro poslušaj program Radia 1, bodi nostalgičen ob zgodbicah povezanih z otroštvom in se zabavaj ob namigih voditeljev. In ne pozabi, da je december že skoraj tu in da zadrego kaj podariti za darilo otrokom brez težav rešiš prav v Baby Centru.

 

In nagrada?

Vsak nagrajenec prejme vrednostni bon Baby Center v vrednosti 100 EUR za brezplačne nakupe v Baby Centru.

V Baby Centru vas čaka zares sanjska izbira daril za prihajajoče praznike.

 

 

Baby Center – roka za vse vaše začetke!

Roka, ki pomaga staršem in vsem, ki obdarujejo otroke, poiskati pravo darilo. Prvo in pravo mesto za nakup igrač za novoletno obdarovanje ali obdarovanje kadarkoli: ob rojstvu otroka, ob praznovanju rojstnega dneva, ob posebnih dogodkih. V ponudbi Baby Centra najdete jagodni izbor najboljših igrač, ki svojo priljubljenost potrjujejo tudi s svetovnimi nazivi najboljših igrač. Poimenovali so jih kar „HIT IGRAČE“.

Več na https://www.babycenter.si/

 

 

Pravila za sodelovanje 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del