Quantcast
Radio1_v_zivo


Osvoji najbolj gladko nagrado!
Oglas | 14. 11. 2018 11:03
Sodeluj v nagradni igri NOMASVELLO in osvoji brezplačni tretma depilacije enega predela telesa
Ključne besede:     depilacija    odstranjevanje dlak    fotoepilacija    brazilska depilacija    IPL    laserska depilacija    nagradna igra

Si tudi letošnje poletje preživela zakrita za dolgimi oblačili? Si se na plaži z nejevoljo in precejšnjo merico sramu komaj slekla do kopalk? Vse, kar si želiš, je preživeti čudovito poletje z gladko kožo, ki ti jo bodo zavidali prav vsi.

 

Neprivlačne dlake in dlačice po nogah in rokah žal ne prizanašajo številnim ljudem. A kljub temu, da veš, da se s to tegobo ne boriš samo ti, ti najbrž to ni v nobeno uteho, kajne?

 

Preizkusila si že (skoraj) vse vrste depilacij. Od britja, ki je za seboj pustilo grde vraščene dlačice, pa do voskanja, ki je tvojo kožo temeljito razdražilo ter jo “polepšalo” s številnimi drobnimi rdečimi pikicami. Kljub temu, da je bila koža po takšnih postopkih gladka, je to trajalo zelo malo časa. Ti pa si želiš najti trajno rešitev. Je ta sploh mogoča? Razkrivamo sodobno in preizkušeno alternativo ostalim načinom odstranjevanja dlačic! 

 

 

Gladko je lepše in bolj seksi, gladko je “in”

 

Si vedela, da obstaja prav poseben tretma, ki se imenuje fotoepilacija.  Le-ta je sodoben, ugoden, trajen in izredno učinkovit postopek, zato ni nič čudnega, da ga priznavajo tudi zdravniki. Kako fotoepilacija deluje? Temelji na selektivni fototermolizi. Če povemo po domače: pri tem postopku barvilo v dlakah absorbira svetlobo in jo prenese do lasnega mešička. Tam se svetloba pretvori v toploto in uniči celice, ki hranijo dlačice, kar vodi do tega, da dlačica odmre in odpade.

 

Pri fotoepilaciji je še posebej navdušujoče prav to, da že pri prvem posegu odpade od 60 do 80 odstotkov dlačic. Dlačice, ki ponovno zrastejo, pa so veliko tanjše in svetlejše. Postopek je potrebno večkrat ponoviti, na začetku se tretmaji odvijajo na vsakih 5 tednov, kasneje pa se obdobje podaljša. Pri vsakem obisku te bo razveselilo dejstvo, da bo dlačic vedno manj, postopek pa se ponavlja, dokler se ne uniči kar 80 do 90 odstotkov dlačic. Potem za vzdrževanje rezultata potrebuješ le še kakšen tretma ali dva na leto.

 

 

Jesen je pravi čas, da se fotoepilaciji prepustiš tudi ti!

 

Tako boste do poletja 2019 ženske in moški že lahko očarali z lepo in svilnato gladko kožo. Pri tem nikakor ne smemo pozabiti tudi na brezplačen preizkusni tretma. Tu  bodo določili, kakšen je tip vaše kože, ocenili bodo kvaliteto vaših dlačic in primerno temu individualno prilagodili več kot 300 možnih nastavitev. Seveda vam bodo brezplačen tretma na poljubnem delu kože tudi izvedli. Na ta način se bodo v Nomasvello  centru najlažje odločili, kakšen tretma je primeren prav za vas.

 

 

Zagotovite si gladko kožo s SUPER NAGRADNO IGRO!

 

Fotoepilacija je na voljo v kar 11 centrih Nomasvello po Sloveniji. Jo želite na predelu, ki si ga boste izbrali sami, preizkusiti tudi vi? Privoščite si gladkost in neporaščenost ter sodelujte v nagradni igri, kjer lahko osvojite tretma enega predela telesa. V vsakem centru bodo izžrebali 3 nagrajence in jim podarili en tretma fotoepilacije predela po lastnem izboru, kar skupaj znaša kar 33 nagrad. Številka 33 se nanaša tudi na njihovo enotno ceno po predelu, ki znaša 33 evrov - če boste osvojili nagrado, pa bo za vas tretma brezplačen!

 

ŽELIM OSVOJITI NAJBOLJ GLADKO NAGRADO! 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del