Quantcast
Radio1_v_zivo


Ženske opisale svoje izkušnje s SEKSOM V TROJE! Večini je bilo všeč nekaj, kar ne pričakuješ
Ljubezen & seks | 13. 11. 2018 14:16
''Dve ženski je kul, dva moška je polomija''
Ključne besede:     troje    tri    seks    moški    ženska    izkušnje
Vročeee ...

Običajno so moški tisti, ki sanjajo o seksu z dvema ženskama, medtem, ko bi ženske raje v posteljo povabile le njo ... brez njega :) Večina žensk, ki je šla v troje pravi, da mora biti zraven še ena ženska, saj je drugače seks polomija. 


Komaj čakam, da ponovimo

Nekaj časa nazaj sem izkusila seks v troje in moram priznati, da je bilo precej zabavno. Najprej sem se bala, kako bo vse potekalo in če bom sploh uživala, a je bil strah odveč. Noro! Jaz, prijateljica in njen prijatelj. Všeč mi je bilo, da on ni bil preveč nasilen in vsiljiv ter je obema posvečal pozornost. Čez en teden se zopet dobimo ... ;)

A., 35 letNikoli več z dvema moškima

Poskusila sem obe kombinaciji in moram priznati, da je z žensko zagotovo boljše! Več strasti, seksapila, vzburjanja in predvsem je vse tako seksi samo po sebi, da bi se lahko le božal in je užitek 100% nebeški.

H., 31 let

Dve ženski je kul, dva moška je polomija


Ženske si včasih ne upajo priznati, da bi raje seksale z žensko, kot pa z moškim. In ena izmed teh sem bila tudi jaz. Poskusila sem oboje in nikoli več z dvema moškima. Toliko grobosti, neprijetnih pogledov, podrejenosti ... počutila sem se kot lutka. Podajala sta si me in z mano delala kot s sužnjo. In to, da sta na koncu obadva končala po mojem obrazu ... še zdaleč od vzburljivega! Lasje polni sperme in pekoče oči? Res seksi.

I., 39 let

Na živce mi je šlo, ker sta oba hotela biti  v ''meni''

V svojih mladih letih sem precej eksperimentirala in nenazadnje seksala več, kot danes. Ena mojih najboljših izkušenj je seks v troje in to z dvema moškima. Napili smo se in pristali v postelji. Na živce mi je šlo, ker sta oba hotela biti naenkrat v meni, kar v porno filmih prikažejo kot užitek, mene pa je bolelo. Sicer pa je nora izkušnja!

P., 41 let

Preveč različnih vonjev, ki ubijejo strast

V seks sem se spustila z mojim bivšim partnerjem in parom, ki sva ju spoznala na morju v nekem klubu. Moram priznati, da je alkohol tisti, ki je v meni vzbudil željo po tem, da gremo skupnski seks, ki sem ga na koncu obžalovala. To, da je partner več pozornosti posvečal dekletu in da je bil njen partner močno zaudarjal po znoju ... o, ne, hvala!

M., 30 let


Tri prijateljice, ki smo bile v študentski letih vedno za akcijo

Tega svojemu zdajšnjemu možu še nisem povedala in mislim, da mu tudi nikoli ne bom. V študentskih letih smo se vsaj 1x na teden dobile tri prijateljice in se malce podružile ... tudi bolj intimno. To so bili najbolj sproščeni, nori in zabavni večeri, ki so se zaključili s seksom! Da bi moj mož to vedel, bi mi očital, zakaj tega več ne storim in v postlejo kašno povabim. To je pač mimo, ostal je lep spomin, je bilo pa včasih v postelji boljše, kot je danes z njim ... priznam!

U., 34 let
Zaljubila sem se v nasprotnico

Dolgo časa me je prepričeval, da bi seksali v troje, a nikoli nisem bila za. Rekel mi je, da gre le za zabavo in užitek, nikakor za stvar, ki bi si jo morala jemati osebno. No in pride dan, ko se res odločim. Pripeljal je neko svojo znanko in bila sem precej skeptična. Obema se je posvečal in niti ena ni bila v pomanjkanju ... a kaj se je zgodilo potem? Na skrivaj sva se dobivali še kar nekaj časa in to sami, saj je bil skes boljši, tega mu nisem nikoli povedala. Na trenutke sem pomislila, da imam njo raje kot njega ... a žal ljubezen ni bila mogoča, saj je imela ona svoje dekle.

G., 32 let


Ljubosumje namesto užitka

Seks v troje me je prepričal partner in to z neznano osebo, ki je ni poznal nihče od naju. Bila je ženska in vse skupaj se mi je zdelo zabavno do trenutka, ko nismo pristali v postelji. Ves čas sem imela občutek, da se posveča njej in bi najraje videl, da grem dol iz postelje. In če je bilo njemu užitek gledati to, kako se poljubljava midve, meni zagtoov ni bilo, ko sem gledala, kako jo on obdeluje ... Po tem seksu je najina zveza razpadla in se nikakor ni poglobila.

L., 36 let
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del