Quantcast
Radio1_v_zivo


Anketa za moške: Kaj bi OPERIRALI na partnerki, če bi lahko? Kar 85% jih moti in odbija ENA stvar ...
Zanimivo | 15. 11. 2018 13:26
Kaj bi pa ti na njej spremenil? Na skrivaj ;)
Ključne besede:     moški    ženske    sprememba    operacija    lepotna    partnerka    možgani    prsi    anekta    zadnjica
''Najraje bi ženski operirali ...''

Anketa je tokrat vpletla moške, ki so jih spraševali, kaj bi spremenili na ženski oz. svoji partnerki, če bi imeli možnost, da ji na skrivaj opravijo lepotno operacijo, se pravi, kateri del telesa bi ji operirali, če bi ji lahko. Rezultati so presenetili.

Največ, se pravi 85% pa jih je odgovorilo, da bi na ženski spremenili le eno. Hudomušen odgovor je bil, da bi ji spremenili kar MOŽGANE! Zakaj? ''Da bi končno spoznala, da ne potrebuje operacije, da bi bila srečna, lepa in popolna, saj je enostavno lepa takšna kot je! Dovolj bo že, da se začne dobro počutiti v svoji koži, zato je edina rešitev, da ji presadijo možgane,'' so se pošalili moški.

A niso vsi mnenja, da je njihova partnerka brez napak. Nekateri moški bi ji z veseljem popravili tole: 


Več kot 25% jih je glasovalo za liposukcijo trebuha, okoli 30% pa jih motijo maščobne blazinice na hrbtu, saj smatrajo hrbet za enega bolj zapeljivih delov na ženski.


Okoli 45% jih je reklo, da bi svoji partnerki plačalo operacijo prsi. Razlog pa je predvsem njena slaba volja zaradi telesa, nesamozavest v postelji, ko si ne želi sneti nedrčka. Prav tako pa so mnenja, da so malce večje prsi (še najbolje naravne) zelo seksi. Večina bi se zadovoljila s košarico C, le nekaj jih je celo odgovorilo, da hrepeni po D in več. 

10% vprašanih ni zadovoljnih z njenim nosom. Pravijo, da je prevelik in enostavno ne paše na njen obraz. 


20% bi svoji dragi plačalo povečavo ustnic, in sicer le pod pogojem, če bi izpadle tako, kot jih imata zapeljivi igralki Megan Fox ali Angelina Jolie.Okoli 35% pa jih motijo zobje. Zobje so nekaj, kar mora biti urejeno in so kot neke vrste ogledalo duše. Lep nasmeh je pomemben. 


Ljubitelji zaobljenih zadnjic pa bi z veseljem ukrepali pri tem, da bi ji vstavili zadnjične silikone. Takih se je našlo okoli 15%. Čeprav so mnenja, da bi se s telovadbo dalo doseči odlične rezultate, a žal partnerke ne morejo prisliti v to, da bi telovadila. Verjeti ali ne, so se našli tudi taki, ki bi ji želeli presaditi lase oz. da partnerka več naredi s svojimi lasmi. Sicer to ne spada pod lepotno operacijo, ampak jih je kar 55% nezadovoljnih z lasmi svoje drage - najbolj jih motijo žive barve, zabritost, mastni lasje in neurejenost. ''Ženska mora imeti naravne, lepe, urejene lase, ki jih lahko moški zagrabi,'' so odgovorili.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del