Quantcast
Radio1_v_zivo


Izberi svečo, ki ti je všeč in ugotovi, kaj te čaka do konca leta 2018!
Kvizi in testi | 1. 11. 2018 6:21
Zakaj bi čakal na spremembe v letu 2019, ko pa lahko to narediš že zdaj!
Ključne besede:     sveča    ljubezen    kariera    test    prihodnost
Izberi svečo in ugotovi, kaj te čaka ...

Izberi svečo, ki ti je najbolj všeč in ugotovi, kaj pomeni ta izbira za tvojo prihodnost. Lahko ugotoviš, kaj te čaka do konca leta 2018 ali pa ti bo ta izbira celo v pomoč, da v življenju narediš kakšno spremembo, ki si je ne upaš. Le pogumno!


SVEČA št. 1

Ljubezen: Na trenutke živiš v strahu, da bi te oseba, ki jo ljubiš zapustila, a vedi, da je ta strah popolnoma odveč. Tebi ljuba oseba, te ima neskončno rada in ti bo vedno stala ob strani. Prav lahko se zgodi, da boš do konca leta v dvoje doživel nekaj posebnega in nekaj, kar čakaš že dolgo. Če se ti v ljubezni zdijo neke stvari nemogoče, pa vedi, da bo to čas, ko se lahko začnejo dogajati čudeži - dobro poglej okoli sebe in vedel boš, o čem govorimo.

Kariera: Imaš občutek, da počneš nekaj, kar te ne osrečuje? Do leta 2019 ne manjka več dosti, zato se podvizaj in še v tem letu naredi premik. Uspeh ne pride čez noč, a ti bo polepšal življenje, če si boš upal to narediti.


SVEČA št. 2

Ljubezen: Zakaj vedno razmišljaš z glavo in ne s srcem, ko gre za ljubezen? Če si samski, potem je prav mogoče, da boš meseca decembra spoznal nekoga, ki ti bo zmešal glavo, a vprašanje, če bo iz tega nastalo kaj več. Če pa si v razmerju, pa lahko pričakuješ veliko presenečenje od partnerja - če je zbral pogum, bosta brez besed ostala oba.


Kariera: Vzemi si kdaj pa kdaj tudi trenutek zase in za nekaj minut pozabi na delo. V tem letu imaš čas, da dobro razmisliš, kaj si želiš in kaj te v resnici osrečuje. Naslednje leto bo več kot ugodno za daljša potovanja, do konca leta pa je super, če narediš kakšen krajši izlet, ki ga ne boš pozabil zlepa - morda spoznaš nove ljudi in s tem nove možnosti za delo. 


SVEČA št. 3

Ljubezen: Zakaj toliko ljubosumja za prazen nič?Zavedaj se, da te ima ljubljena oseba rada in si ne želi, da bi te kakorkoli prizadela. Do konca leta ni več dosti, a še vedno dovolj časa, da se ti lahko zgodijo nenadne spremembe na ljubezenskem področju. Če si nekaj iskreno želiš in v to verjameš, se prav lahko uresniči že do konca tega leta, drugače pa boš moral še malce potrpeti in počakati na leto 2019, ki bo precej ugodno za ljubezenska presenečenja. 


Kariera: Želiš si početi nekaj drugačnega, a nimaš poguma, da bi to poskusil, zato ostajaš pri stvareh, ki si jih vajen. Leto 2018 je še vedno zelo ugodno za drugačnost in premike, le upati si moraš. Če si želiš zase narediti nekaj novega, se že ta mesec pozanimaj, kaj bi rad počel in kam bi se vpisal - ne odlašaj, saj bo leto tik tak naokoli, pa spet ne boš naredil nič!


SVEČA št. 4

Ljubezen: Na obzorju se kaže nekaj svežega in morda se celo zgodi, da se zaljubiš ali narediš neko neumnost, ki pa ti zna celo koristiti, saj je tvoje ljubezensko področje precej dolgočasno. Meseca decembra bo idealno, da se odpraviš nekam, kjer te morda čaka sorodna duša, ki ti bo čez čas pomenila vse na svetu. Če pa si v zvezi, pa se lahko zgodi, da boš povečal družino ali naredil nekaj, kar bo poglobilo vajino ljubezen.


Kariera: Delo, dom, delo, dom! Do konca leta skušaj nekaj narediti v tej smeri in rutino izbriši iz svojega življenja. Seveda na začetku ne bo lahko, a vztrajaj! Glede denarja se ti kažejo dobre spremembe, a le, če boš naredil nekaj, kar razmišljaš že dolgo. Morda zamenjava službe ali odhod v tujino? Imaš precej dobre možnosti a jih moraš izkoristiti pravi čas, nekje idealno bi bilo do marca 2019.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del