Quantcast
Radio1_v_zivo


Sebe in 5-letnega sina našemil v NAPAČEN KOSTUM! Ljudje so ju grdo napadli in žalili!
OMG/WTF | 31. 10. 2018 4:39
Sebe in sina je našemil v Adolfa Hitlerja
Ključne besede:     noč    čarovnic    kostum    groza    hitler    adolf    sin    oče    ogorčenje    naci
Očka je želel biti izviren, a je bil deležen navala negativnih komentarjev

Bryant Goldbach je na Facebook objavil fotografijo, kako je za Noč čarovnic našemil sebe in 5-letnega sina ter namesto pohval, doživel naval kritik. Presenetilo ga je, kako grdo so ljudje reagirali in kako so se spravili na njegovega sina, ki konec koncev ni bil nič kriv.

Sebe in sina je namreč našemil v Adolfa Hitlerja, nato pa sinu za piko na i narisal še brčice, kakršne je imel tudi zloglasni Hitler. Bryant je bil jezen, ker so ljudje začeli groziti njemu in sinu, češ, da ga bodo slekli pred vsemi.

''Sin je bil vesel, da greva po hišah in nabereva sladkarije, na koncu pa je jokal, saj so ga ljudje napadali in mu grozili,'' je povedal zgroženi oče.
''Vsi, ki me poznajo vedo, da imam rad zgodovino, zato sem prišel na idejo, da bi sebe in sina oblekel v nekaj zgodovinskega. S sinom sva šla na Noč čarovnic (Halloween) po hišah, a so bili vsi zgroženi nad najino opravo in namesto, da bi dobila sladkarije, sva bila deležna grdih besed. Šokiran sem bil, kako nesramno so se obnašali ljudje do naju zaradi kostuma, medtem, ko so se ostali našemili v serijske morilce, ubijalce, demone in še bolj grozljive maske, ki bi jih lahko marsikdo prepovedal, a ni nihče niti mignil. S kostumom nisva želela prikazati osebi, ki sta zlobni in sejeta sovraštvo, temveč je šlo zgolj za kostum, ki prikazuje zgodovinsko figuro, v tem primeru Adolfa Hitlerja''.

Jezni Bryant pa je še dodal: 

''To, da nekdo grozi meni, bom še prenesel, to, da nekdo grozi mojemu otroku zaradi kostuma pa ne! Kdor bo govoril čez mojega otroka, je tako, kot bi se igral z ognejm. Ljudje delajo še hujše stvari, pa jih ne napadajo tako grdo, kot so mene in sina, zaradi nedolžnega kostuma, s katerim nisva želela nobenemu nič žalega''.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del