Quantcast
Radio1_v_zivo


Postalo ji je slabo in je sredi noči odšla v kuhinjo ...To, kar je sledilo, je vrglo na rit njeno mamo in fanta!
OMG/WTF | 30. 10. 2018 4:40
Otrok ji je dobesedno zdrsnil v hlače
Ključne besede:     najstnica    nosečnost    rojstvo    otrok    šok    nepričakovano    hlače    slabost    kuhinja    šok
James in Milaois sta postala nepričakovano starša čez noč

18-letni Milaois Murphy iz Dublina je neke noči postalo slabo, močno jo je tiščalo v trebuhu, bolel pa jo je tudi hrbet. Temu ni posvečala prevelike pozornosti, saj je mislila, da se je preveč najedla in hotela spati naprej, a se je bolečina le še stopnjevala. 

''Zbudila sem se ob 3-eh zjutraj in večkrat bruhala. Poklicala sem mamo, ki je takoj opazila, da nekaj ni v redu in me hotela odpeljati v bolnišnico, ko se je zgodilo nepričakovano''. Spominja se, da je že nekaj tednov pred tem bolel trebuh in je čutila čudne premike v njem, a ni imela pojma, kaj se dogaja. Mislila je, da jo dajejo vetrovi. 

Rodila sredi kuhinje, a sploh ni vedela, da je noseča!


Mlada starša sta presrečna in ne obžalujeta njenega rojstva

''Vstala sem iz postelje in se komaj sprehodila do kuhinje. Oprijela sem se kuhinjskega pulta, ko sem v trebuhu začutila močen pritisk, kar naenkrat pa mi je odtekla voda. Mama je pomislila, da gre za vnetje sečil in mi govorila, naj ostanem mirna in da bo poklicala pomoč. Nekaj sekund kasneje pa šok. Otrok je dobesedno zdrsnil iz mene in pristal v mojih hlačah''. 

Mala Harper je ostala v inkubatorju tri mesece, saj je na svet privekala s komaj 453 grami

Mialois se niti sanjalo ni, da je noseča in je doživela rahel pretres, ko je videla, da je iz nje ''prilezel'' otrok. Deklica je prišla na svet nekaj tednov prezgodaj, zajokala, kar naenkrat pa se ji je ustavilo srce. Na srečo so na kraj dogodka pravočasno prišli reševalci in ji nudili takojšnjo pomoč. Obe so odpeljali v bližnjo bolnišnico in ju pustili na opazovanju. Mlada mamica se je lahko hitro vrnila domov, medtem, ko je dojenčica ostala v bolnici še tri mesece. S svojimi 453 grami se je borila za življenje, a ji je uspelo. Prestala pa je tudi lasersko operacijo oči.
Mlada mamica še zdaleč ni bila pripravljena na materinstvo in jo je dogodek pošteno presenetil. Čeprav se med nosečnostjo ni pazila, je deklica lepo okrevala in bo lahko živela normalno življenje. 


Harper lepo okreva in je danes nasmejana ter dobrovoljna malčica

Mladi očka James pravi, da je presrečen in bosta z Milaois naredila vse, da bo hčerka odšaščala rkar se da lepo in bo deležna ogromno ljubezni. Čeprav nista bila pripravljena nanjo, jima do trenutka, ko je prišla, pomeni vse na svetu.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del