Quantcast
Radio1_v_zivo


Kako se med seksom OGLAŠA tvoj moški? To o njem razkrije marsikaj ...
Ljubezen & seks | 6. 11. 2018 13:40
''Oh, jaaaa, šeeee!''
Ključne besede:     moški    seks    govorjenje    oglašanje    pomen    osebnost    besede    stokanje
Kako pa se tvoj dragi oglaša v postelji? Smrčanje ne šteje ;)

Tokrat so strokovnjaki, ki se ukvarjajo s področjem psihologije, seksa in partnerstva pod drobnogled vzeli, kaj pomenijo določeni zvokovi, ki jih moški iz sebe spravi med seksom in prišli do naslednjih ugotovitev:


Govorjenje - Nekateri moški obožujejo govorjenje med seksom in uporabljajo besede, kot so: ''Ja, ja, ja! Toooo! Vau, kako si seksi! Noro! Še, še ... Kako si vroča, kaj mi delaš ...'' Ali pa se poslužujejo grdega govorjenja, se pravi kletvic, kar pa se nekaterim ženskam zdi preveč nesramno. Moški, ki radi med seksom govorijo, naj bi veljali za za samozavestne in energične, ki točno vedo, kaj hočejo. Z njim ima ženska včasih občutek, da nima ravno posluha za njene potrebe, saj je preveč osredotočen nase in na svoj orgazem - a obstajajo tudi izjeme. Tišina - Če so moški, ki med seksom govorijo polni energije in z njimi seks ni dolgočasen, nikar ne misli, da so tisti, ki so tiho, slabi. Zdaleč od tega. Moški, ki je tiho, prav tako uživa in še lažje kontrolira dogajanje med seksom ter se posveča temu, da čimbolje zadovolji žensko. Raje je on tisti, ki posluša njene vzdihe in naredi tako, da bo zagotovo doživela orgazem. 


Smeh - Smeh med seksom zna biti precej neprijeten, sploh, če gre za glasen in nadležen smeh. Če se partner rad med seksom smeje, lahko to pomeni, da ekstremno uživa ali pa mu je zelo nerodno in s smehom to zakriva. Morda pa je tukaj nekaj povsem drugega, in sicer, da je na določenih delih telesa precej občutljiv oz. žgečkljiv, kar iz njega izvabi hihitanje. Morda zveni prikupno, a lahko hitro ubije strast in povzroči, da žensko enostavno mine. Globoko dihanje - Če partner med seksom globoko diha in se dihanje le še pospešuje, potem je prav možno, da se bliža k vrhuncu ali pa le želi, da se tudi ti malce razživiš in daš več od sebe. Če misliš, da mu bo prišlo, ti pa nisi niti še blizu, potem primi vajeti v svoje roke in ga skušaj malce umiriti ... upočasni ga. Globoko dihanje pa ni vedno povezano s tem, da mu prihaja, temveč gre tudi za to, da v seksu s tabo neznansko uživa in je v popolnem transu.


Kričanje - Večina moških med seksom ne kriči, a ni nič narobe, če je tvoj partner bolj glasen kot ti in brez sramu to tudi pokaže. Če med seksom spušča glasne zvokove, potem je to zelo dober znak, da nenormalno uživa in je v sedmih nebesih. Verjetnost, da bi kričal zato, ker ga boli je izredno majhna ali bolje rečeno ne obstaja. Zanj je seks s tabo prava eksplozija občutkov, ki jih mora spraviti ven na vse možne načine in mu ni prav nič nerodno. 


Stokanje - Gre za najpogostejše oglašanje moških med seksom, ko sem pa tja malce zavzdihnejo in dajo partnerki vedeti, da jim paše in so pri stvari. To so moški, ki se ne izpostavljajo in ne želijo biti preveč vpadljivi. Tudi v realnem življenju so z nogami trdo na tleh in ne iščejo pozornosti za vsako malenkost.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del