Quantcast
Radio1_v_zivo


NE ZAMUDI: TO bo NOČ ČAROVNIC, ki je ne boš pozabil
Oglas | 29. 10. 2018 6:28
Spektakularen 3-dnevni program na dvorcu Rakičan
Ključne besede:     dvorec Rakičan    čarovnice    zabava    Parni valjak    Lačni Franz    Magnifico    Grupa Vigor    Luca Basi    Mi2    Opća opasnost    Challe Salle    Nipke    Trkaj    Ines Erbus.
Obeta se pestro čarovniško dogajanje!

Letošnje leto bodo dvorec Rakičan že 6. zajele čarovnice in priredile kar tridnevno čarovniško zabavo, ki se bo pričela v soboto 27. 10.  v večernih urah, se nadaljevala v nedeljo 28.10. od poldneva naprej, vse tja do zgodnjih jutranjih ur in se zaključila v torek 30. 10. z večerno čarovniško zabavo.

 

 

Nad čarobnim dvorcem Rakičan že krožijo navihane in hudomušne coprnice, ki bodo tudi letos, kot vsako leto, pričarale nepozabni jesenski spektakel. Ples – noč čarovnic se je v minulih letih uveljavil kot ena najbolj obiskanih in prepoznavnih prireditev v regiji, obiskovalci pa večerov v družbi zvenečih glasbenih imen, pestrega programa aktivnosti za vso družino in atraktivnega šova zlepa ne pozabijo. Prav posebno vzdušje nedvomno pričara kulisa začaranega dvorca.

 

 

Obiskovalce letos čaka kar tridnevni program, ki se začenja v soboto, 27. oktobra, nadaljuje s celodnevnim nedeljskim programom ter po krajšem premoru v ponedeljek zaključi v torek, 30. oktobra. Na dveh grajskih prizoriščih bodo med drugim nastopili Parni valjak, Lačni Franz, Magnifico, Grupa Vigor, Luca Basi, Mi2, Opća opasnost, Challe Salle, Nipke, Trkaj in Ines Erbus.

 

 

Prireditelji so poskrbeli za to, da prav vsak član družine najde nekaj zase, prava paša za oči bo nedvomno ognjeni šov z ognjenimi kreacijami. V soboto, 27. oktobra ob 19-ih, bodo tridnevni festival otvorili legendarni Parni valjak in nič manj melodični Lačni Franz. Hkrati bodo na drugem festivalskem prizorišču, v grajskem šotoru, zabave željne goste navduševali Cover Lover in Weekend band.

 

V nedeljo, 28. oktobra, bo grajsko dvorišče razigrano že ob 13-ih, tekom dneva bo obiskovalce navduševal spektakularni iluzionistično-čarodejski program z ognjenim šovom, srednjeveškim tematskim dogajanjem, otroškimi delavnicami, poslikavami obrazov in zipline čarovniškim poletom. Po čarovniški razsodbi in prižigu grmade bodo jesenski večer osvetlile ognjene kreacije. Magnifico in Grupa Vigor, v sosednjem šotoru pa Luca Basi, bodo skrbeli za neprimerljivo vzdušje.

 

Po enodnevnem ponedeljkovem premoru bo v torek, 30. oktobra ob 16-ih, najmlajše zabaval Ribič Pepe. Program za najmlajše, od plesnih vsebin do čarovniških delavnic, bo zaokrožil večerni prižig grmade in spektakularni ognjeni šov. Ljubitelje rockovskih ritmov bodo navdušili Orleki, Mi2 in Opća Opasnost. V grajskem šotoru bodo za zabavo skrbeli domačin Pepson z gosti, najpopularnejši slovenski raper Challe Salle, Nipke in Trkaj ter Ines Erbus

 

 

Prireditev bo v prostornih ogrevanih šotorih potekala v vsakem vremenu, poskrbljeno pa je tudi za avtobusni prevoz na prizorišče. Večina aktivnosti je brezplačnih, gostje pa bodo lahko poskusili tudi dobrote domače kulinarike. Podroben progam s seznamom prodajnih mest si lahko ogledate na www.noccarovnic.si.  

 

Fotogalerija: Oglej si foto utrinke lanskega tridnevnega dogajanja na dvorcu Rakičan (31 slik)

Oglejte si galerijo slik
Na dvorcu Rakičan se ponovno obeta spektakularno čarovniško dogajanje.

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del