Quantcast
Radio1_v_zivo


Ženske v letu 2018 ''padajo'' na moške, ki opravljajo TALE POKLIC!
Zanimivo | 22. 10. 2018 13:28
Seznam najbolj zaželenih moških v letu 2018, po mnenju samskih žensk
Ključne besede:     poklic    služba    tinder    seznam    delo    samski    oblikovalec
Ženske letos ''padajo'' na notranje oblikovalce ...

Nobena skrivnost ni, da se ženske v veliki meri ogrejejo za moške, ki se v življenju ukvarjajo z zanimivimi stvarmi ali so po poklicu nekaj, kar jih še dodatneje vzburja. Na Tinderju, ki velja za eno izmed najbolj priljubljenih spletnih aplikacij za zmenke, so naredili raziskavo in prišli do zanimivih rezultatov. Kot zanimivost pa naj še omenimo, da se prek Tinderja, vsak dan ustvari kar 26 milijonov t. i. ujemanj med dvema osebama, kar nam pove, da je število aktivnih uporabnikov precej visoko.

Več kot 70 % žensk let ''pada'' na raznorazne oblikovalce, stiliste in tiste, ki so v kreativnih vodah. Zato so se oblikovalci notranje opreme znašli na prvem mestu, šele na zadnjem pa zdravniki, ki so dolgo veljali za najbolj privlačne. 

In kdo je še na seznamu najbolj zaželenih moških 2018? 1. mesto: Oblikovalec notranje opreme 

To, da so ženske v veliki večini izglasovale moške, ki se ukvarjajo z oblikovanjem notranje opreme in opremljanjem stanovanj, je sprva marsikoga presenetilo, a jim je bilo kasneje bolj jasno zakaj je temu tako, saj so razložile.

Oblikovalci notranje opreme so moški, ki imajo stil, okus in so na nek način umetniške duše, ki razumejo žensko na drugačen način, kot bi jo nek avtomehanik ali gradbenik. Je moški, ki  je razgledan, ima širok spekter domišljije, cel kup kreativnih idej, ki pa jih zna tudi ustvariti s svojimi rokami. Stvari se zna lotiti na drugačen način, kot večina moških - bolj prefinjeno, detajlno in s posluhom, kaj si želi ženska. Napisale so še, da bi s takim moškim lažje shajale, saj ne bi bilo težav pri opremljanju skupnega doma, bi se z njim lepše razumele, kot pa z enim, ki mu je vseeno ali je kavč črne barve ali rjave. To je moški, ki ima čut za estetiko in hkrati zna gledati na svet, tudi skozi ženske oči.  Ostali poklici, ki so očarali samske ženske na Tinderju: 

2. Pilot


3. Fizioterapevt


4. Odvetnik


5. Odnosi z javnostmi (novinar, voditelj, ...)


6. Producent


7. Vizualni dizajner ali fotograf


8. Trener / fitnes inštruktor


9. Inženir


10. Veterinar


13. Učitelj


14. Menedžer


15. Gasilec


16. Medicinski brat


17. Zdravnik
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del