Quantcast
Radio1_v_zivo


Avdića napadli s koso, nikoli pa ne uganeš, zakaj so prijavili 29-letno nosečnico!
OMG/WTF | 17. 10. 2018 8:31
Imaš dobre odnose s sosedi ali bi se najraje odselil?
Ključne besede:     Denis    Avdić    show    radio 1    sosed    težave    sosedje    odnos    policija    prijava    nosečnica
Težavni sosedje znajo biti problem ...

Pred kratkim je v medije prišla zgodba, kako so na Hrvaškem oglobili 56-letno žensko, ki je več let obrekovala sosede. Na sodišču v hrvaškem Bjelovarju so jo obsodili na pogojno denarno kazen zaradi obrekovanja, in sicer v vrednosti 5.000 kun (674,45 EUR).

V Denis Avdić Showu so se zato dotaknili teme, ki se tiče sosedov in odnosov z njimi. Spraševali so se, kakšne sosedske odnose imamo Slovenci in zaradi česa si ponavadi skačemo v lase. Avdić se spominja svojih prvih začetkov v policiji, ko ga je enkrat napadla 80-letna ženička s koso.

''Šlo se je zaradi mejnega kamna ...''
Avdića je lovila ženska s kosoParkirala na napačnem mestu?
Sodelavki Uli je sosed spraskal avtoKaj pa pravijo naši poslušalci?

Spodnji sosed v bloku me je prijavil, češ, da ga moti moj nosečniški trebuh in moje gibanje po stanovanju. Rekel je, da je moja hoja preglasna in da ima občutek, da se bodo tla udrla. Za piko na i, pa je še dodal, da se oblačim preveč izzivalno za nosečnico in da sem slab zgled njegovim otrokom ter da bi morala večkrat v cerkev. Kaj je naredila policija? Nič, smejala se mu je. 

29-letna LaraSosed je vedno vozil čez naše dvorišče, saj mu je bilo to najbližje. Ko sem mu enkrat prijazno rekel, da me moti, pa so se začele težave. Pristali smo na sodišču. 

36-letni MarkoSmo mlada družina, ki z dvema majhnima otrokoma živi v bloku. Leto dni nazaj, pa sta se nad nami vselila mlad par. Če bi rekla, da sta moja otroka glasna, bi lagala. Mlad par je glasen večkrat na dan. Najbrž seksata (upam, da jo ne pretepa). Ženska dobesedno kriči in stoka vse do polnoči, približno 3x na teden. Nočem jima težiti, saj vem, kako je, ko si mlad ... A če ne bo šlo drugače, 

32-letna AndrejaImel sem soseda, ki mi je hodil krasti drva. Sprva sem mislil, da sem neumen, potem pa sem ga zalotil okoli desetih zvečer, kako s samokolnico hodi v mojo drvarnico

45-letni ToneImela sem soseda, ki me je nonstop gledal skozi okno. Moja terasa je bila namreč usmerjena točno k njemu in vse kar se mpočela je opazoval. Ko je začel snemati naskrivaj s telefonom, pa sem ga prijavila. Kasneje sem se odselila. 

37-letna Petra


Moji bivši sosedi so bili strogi vegani in kadar smo doma na vrtu pekli, so hodili mimo našega vrta in se drli, da smo morilci. Piknik so nam zamorili v trenutku, dokler ni možu prekipelo in je na vrtu začel peči odojka. Tako so bili zgroženi, da so ostali brez besed ... končno!

39-letna Iva
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del