Radio1_v_zivo


FOTO: Preko Googlove spletne kamere odkril kruto resnico in se TAKOJ ločil od žene
Viralno | 15. 10. 2018 13:25
Spletne kamere včasih zabeležijo več, kot si misliš
Ključne besede:     varanje    Peru    Google    splet    kamera    lokacija    žena    moški    prevara
Preko spletne kamere ugotovil, da ga žena vara

Moški iz Peruja se je ločil od žene takoj, ko je na spletu, čisto po naključju videl fotografije, kjer se crklja z drugim moškim. Na fotografije je naletel, ko je preko Google maps iskal najkrajšo pot, da bi prišel do neke lokacije v glavnem mestu Lima. Nič hudega sluteč je v brskalnik odtipkal ulico in se z računalniško miško ''sprehodil'' po ekranu. 

Ko je pregledoval poti, pa je kar naenkrat na sliki zagledal osebo, ki je na las podobna njegovi ženi. Približal je sliko in si jo ogledal z vseh zornih kotov ter zgrožen ugotovil, da je to res njegova žena. Najhuje od vsega pa je bilo to, da se je na klopci stiskala z drugim moškim. 


Na klopci se je crkljala z ljubimcem

Revež je zgrožen gledal sliko in hitro ugotovil, da na sliki res ni on. Takoj jo je zaslišal, ta pa mu je vse priznala. Mediji pišejo, da se je par kasneje razšel. 

Ni čakal dolgo in slike takoj objavil tudi na splet ter prejel veliko komentarjev kot so: ''Svet je majhen, sprijazni se, kar ne vidiš ne boli ...''


Perujec je izvedel, da ga žena vara preko spletne Googlove kamere

Njegova žena je pač bila ob napačnem času, na napačnem mestu. Google spletna kamera beleži na milijone lokacij širom sveta in prav možno je, da lahko na njih vidiš nekaj, kar ti ne bo všeč ali pa boš navdušen.