Quantcast
Radio1_v_zivo


POROČEN MOŠKI PIŠE: ''To je seznam stvari, kako postati BOLJŠI MOŽ!'' Če pri številki 1 odkimaš, potem ne beri dalje!
Ljubezen in odnosi | 9. 11. 2018 3:59
''Smo v 21. stoletju, kjer kuhamo tudi moški ...''
Ključne besede:     zakon    nasvet    moški    mož    poroka    razmerje
Poročen moški piše ...

V zakonu ni vedno vse rožnato in popolno, tega pa se zaveda vsak, ki je v razmerju ali zakonu že precej časa, a še vedno svojega partnerja ljubi ter spoštuje kot na začetku. Običajno so moški tisti, ki dajejo vtis, da jim z leti postane vseeno, a ni res. Seznam, ki ga vidiš spodaj, je spisal poročen moški, ki želi čisto na kratko objasniti, kako postati boljši mož in narediti razmerje čimbolj popolno.

Dragi mož, tukaj je nekaj preprostih nasvetov, da bo tvoj zakon uspešen:


1. Popolne ženske ni, zato ne pričakuj, da bo v razmerju vedno vse perfektno in sanjsko. Na začetku je brilijantno, kasneje pa je od obeh odvisno, kako bosta živela. Tudi tvoja sanjska ženska iz televizije bi kasneje postala tečna, bila brez razloga slabe volje in ti šla kdaj na živce.


2. Ne zmrduj se nad tem, če ti reče, da bi bilo lepo, če bi ti kaj skuhal. Smo v 21. stoletju, kjer kuhamo tudi moški. Prav je, da jo en dan presenetiš in poskrbiš za kosilo - tudi, če ne bo dobro, bo vesela, da si se vsaj potrudil.


3. Po nekaj letih skupnega življenja ugotoviš, da ima zelo malo seksi spodnejga perila ali pižam, a ji to ne povej. Saj veš, da se bolje počuti v perilu, ki je udobno in je v njem sproščena. Zamisli si, da bi ti 8 ur sedel v čipakstih boksaricah, ki bi te po žulile. Preden jo začneš obsojati (češ, da se je zanemarila), jo raje preseneti in ji kupi seksi perilo, v katerem bi jo rad videl. 


4. Če seksata bolj malo, ni kriva le ona, ampak oba. Spomni se, kolikokrat se ti ni dalo, ko si prišel pozno domov ali imel hudega mačka. Če ti kdaj reče, da jo boli glava, pa jo raje objemi, kot da vihaš nos ali jo ignoriraš. Verjemi, da ti bo naslednjič hitreje ustregla.


5. Ne obsojaj jo, če se ji je po rojstvu otrok težko sleči pred tabo. Njeno telo se je pač spremenilo in potrebuje nekaj časa, da ga sprejme. Če bi rad seksal, boš malo potrpel in ji pustil, da ima na sebi majico, nedrček in nogavice.


6. Velikokrat se bosta kregala zaradi denarja, a to naj ne bo razlog za ločitev. Denar je pač večna težava vseh in vedno bo. Ti rad zapravljaš za pivo s prijatelji in avte, ona pač za obleke in pohištvo. Kakorkoli že, ne mečita si pod nos, kdo več zapravi, saj sta oba na istem. Raje pojdita na skupen izlet.


7. Če te nekaj lepo prosi, ji skušaj to ustreči ali ji obrazložiti, zakaj tega ne moreš. S tem, ko ji rečeš, da nonstop nekaj teži in je zoprna, boš zadevo le še poslabšal. Tudi moški znamo biti zoprni, čeprav tega ne radi priznamo.


8. Morda res ni najboljša voznica, a ji ni treba tega metati pod nos vsakič, ko te kam pelje. Raje bodi tiho in srečen, da lahko kaj spiješ ter ti ni treba za volan. Na zdravje!
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del