Quantcast
Radio1_v_zivo


Komaj sem čakala konec poletja ...
Oglas | 15. 10. 2018 9:22
Še nikoli se poletje ni tako zelo vleklo. Sončnih dni nikakor ni bilo konec. Vsi okrog v kratkih oblačilih, jaz pa čisto nesrečna. Če sem nase dala še tako tanko plast oblačil, sem bila vsa prepotena. Zakaj?
Ključne besede:     depilacija    odstranjevanje dlak    fotoepilacija    brazilska depilacija    IPL    laserska depilacija    športniki depilacija

Saj drugače ni bilo možno skriti številnih neuspelih poskusov depilacije mojih sicer privlačnih nog, da pa o bikini liniji sploh ne govorim ...

 

Dlake nas namreč morijo poleti in pozimi, saj s seboj prinašajo številne neprijetnosti. Še posebej nas motijo v vročih poletnih dnevih, ko lahkotna oblačila razkrivajo veliko naše gole kože. Pri tem naj omenim neprijeten vonj pod pazduhami, različna vnetja, rdečice in mozoljčke, ki jih s seboj prineseta britje ali voskanje. Zaradi britja z britvico si lahko noge “okrasimo” tudi z različnimi urezninami, dlake se nam vraščajo ter na sploh kazijo izgled nog ali kakšnih drugih delov telesa.

 

Trajno odstranjevanje dlak - trenutno najboljša rešitev!

 

Potemtakem ni nič čudnega, da se številne pripadnice ženskega spola počutimo izredno neprijetno in se tudi v največji poletni pripeki odločimo za nošenje dolgih kril in hlač. Izogibamo se družbi, se skrivamo v zavetju svojega doma ter se spopadamo z zmanjšano samozavestjo … Še bi lahko naštevali. Rešitev vseh naših težav pa nikoli ni bila tako preprosta in presenetljivo ugodna.

 

Če ste se preteklo poletje tudi sami spopadali s podobnimi težavami, je čas, da naredite korenito spremembo. Zakaj ne bi poletne sezone 2019 pričakali s čudovito gladko kožo, za katero se bodo vsi ozirali? Odkrila sem trajno rešitev, ki se imenuje fotoepilacija!

 

 

 

Kaj je fotoepilacija?

 

Fotoepilacija je trajno odstranjevanje dlak z uporabo svetlobe, primerna tako za ženske kot za moške. Odstranjevanje dlak poteka po načelu selektivne fototermolize. Po domače povedano se na kožo aplicira svetloba, ki se nato pretvori v toploto, le-ta pa selektivno uniči tvorbe celic za rast dlačic. Do tega pride zato, ker melanin v koži absorbira svetlobo, svetloba se potem prenese do lasnega mešička, kjer se s toploto uničijo tiste celice, ki hranijo dlačico. Zaradi uničenja teh celic dlačice sčasoma odmrejo in odpadejo.

 

Ker z enim samim postopkom ne moremo uničiti vseh dlačic, je potrebno Nomasvello center za odstranjevanje dlak obiskati večkrat. A kljub temu boste že po prvem obisku opazili veliko razliko, saj bo odpadlo kar od 60 do 80 odstotkov dlačic. Z vsakim obiskom bo dlačic manj, z nekaj ponovitvami pa lahko pričakujete od 80 do 90 odstotkov manj dlačic!

 

Prednosti fotoepilacije

 

Fotoepilacija je trajna depilacija, ki se seveda bistveno razlikuje od voskanja, britja ali uporabe depilacijskih krem. Zagotavlja trajne rezultate, obenem pa poskrbi tudi za regeneracijo poškodovane kože ter odpravlja vraščene dlačice. Pozitivno me je presenetilo tudi dejstvo, da je cenovno dostopnejša kot na primer tretma z laserjem. Omenim naj še to, da ima laser fiksne dolžine, medtem ko fotoepilacija omogoča uporabo različnih dolžin svetlobe, ki so prilagojene vsaki stranki posebej. Zaradi tega zagotavlja veliko boljše rezultate.

 

 

Kako začeti s fotoepilacijo?

 

Na prvem obisku so se z mano najprej temeljito pogovorili. Izpolnila sem vprašalnik, na osnovi katerega so ugotovili, če obstajajo kakšni zadržki glede izvedbe tretmaja. Pri tem so določili, kakšen je moj fototip kože, ocenili so barvo kože ter debelino in gostoto dlačic. Na koncu so izvedli tretma na manjšem delu moje kože, da preverijo odzivnost in morebitno reakcijo. Pa tudi sama sem lahko preverila, kakšen je občutek. Res ni bilo boleče. Seveda vse to naredijo BREZPLAČNO.

 

Vabim tudi vas, da si čimprej rezervirate individualni tretma, se pravi brezplačen poskusni tretma. Izbirate lahko celo med 11-imi specializirani centri, ki se nahajajo po vsej Sloveniji, tako da izgovorov več ni.

 

 

Na koga se obrniti v primeru dodatnih vprašanj?

 

V Nomasvello centrih se lahko pohvalijo, da pri svojem delu sodelujejo s kvalificiranimi zdravniki in drugimi strokovnjaki, ki pokrivajo področja dermatologije, estetike ter svetlobne terapije. Z veseljem bodo odgovorili na vaša morebitna vprašanja. Zagotavljajo vam varne, zanesljive in kakovostne tretmaje.

 Za vas imajo 50 % popust!

 

Če še vedno nihate med tem, ali bi si privoščili fotoepilacijo ali ne, ne prezrite naravnost nepremagljive ponudbe. Vsem strankam, tako stalnim kot novim, ponujajo izjemen in neponovljiv 50 % popust za vsak nov predel fotoepilacije. A pozor, pohitite in izkoristite popust čim prej, saj bo na voljo le do konca novembra, se pravi do 30. 11. 2018.

 

Uživajte v življenju brez dlačic. Jaz bom! Ne odlašajte več, odločite se za fotoepilacijo takoj!

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del