Quantcast
Radio1_v_zivo


PREDEN SO POSTALI SLAVNI: 11 zvezdnikov, ki je opravljalo nenavadne službe
Svet slavnih | 21. 10. 2018 12:20
Še dobro, da so nekateri med njimi postali igralci ...
Ključne besede:     zvezdniki    služba    igralstvo    delo    slava    nekoč    denar    služenje    poklici
Channing je plesal striptiz, Tom pa je želel služiti Bogu

Preden so postali slavni in znani, so opravljali čisto običajna in hkrati malce neobičajna dela. Nekateri med njimi so si kar dobro postlali in verjamemo, da sedanjega dela ne bi zamenjali za nič na svetu.


1. JAY-Z je bil prodajalec drogPreden je Jay-Z postal slaven reper in mož ene najbolj uspešnih pevk na svetu Beyonce, je bil v precej drugačnih vodah. Na ulicah New Yorka je prodajal droge (natančneje crack). Povedal je, da mu je ta način dela tudi pomagal, saj je kasneje o teh izkušnjah lahko spregovoril z mladino in jih na tak način skušal odvrniti od krutega sveta prepovedanih substanc. 


2. HARRISON FORD je bil tesarHarrison je 7 let prej, preden je zaslovel v filmu Vojna zvezd delal tesarska dela in celo pomagal zgraditi studio brazilskega glasbenika Sergia Mandesa.


3. KANYE WEST je bil prodajalec oblačilPreden je postal uspešen glasbenik in se poročil z eno najbolj opevanih starlet v svetu slave, Kim Kardashian, je počel čisto običajno delo. Delal je v trgovini z oblačili, natančeneje pri podjetju GAP.


4. GERARD BUTLER je bil odvetnikIma odvetniško stopnjo iz univerze v Glasgowu in je nekoč delal v neki pisarni v Edinburgu. Ker je preveč popival, pa so ga odpustili.


5. AMY ADAMS je bila natakaricaIgralka Amy je delala kot natakarica in veljala za pravo zapeljivko. Čeprav je prejela ogromno napitnine, ji je delo igralke prineslo večje število denarja ... kakopak!


6. NICOLE KIDMAN je bila maserkaAvstralska lepotica je pri 17-letih odšla na študij terapevtske masaže in nekaj čas to tudi opravljala. Za to se je odločila predvsem zaradi svoje mame, ki je imela fizične težave.


7. ANGELINA JOLIE je bila organizatorka pogrebovAngelina je vsestranska in vedno tam, kjer je potrebna pomoč. Ko ji je umrl dedek, jo je njegov pogreb tako zelo razočaral zaradi slabe organiziacje, da se je odločila, da se bo sama posvetila vodenju pogrebov in poteku le teh.


8. CHARLIZE THERON je plesala baletPri 16-ih letih je začela plesati balet in obiskovala baletno šolo vse dokler, si ni poškodovla kolena. Kasneje je zaplavala v manekenske vode in dobila enoletno pogodbo za poziranje, nato pa se je odlčila za igralstvo, kjer je uspešna še danes.


9. CHANNING TATUM je bil striptizerIgralec, ki danes velja za enega najbolj zapeljivih zvezdnikov v Hollywoodu, ima ta čar že od nekdaj. Se ga morda spomniš iz filma Vroči Mike, kjer je igral striptizerja? No, še preden je dobil to vlogo, pa je nekoč res plesal striptiz. Channing je plesal striptiz 8 mesecev in je na noč zaslužil precej dobro. Njegovo umetniško ime je bilo Chan Crawford.


10. TOM CRUISE je hotel postati duhovnikPreden je postal slaven in uspešen igralec, se je udeležil Frančiškanskega seminarja v cerkvi in se navduševal nad tem, da bi postal duhovnik. Nato je bil izključen, ker je kradel pijačo. Kasneje pa se je podal v igralske vode, kjer pa navdušuje še danes. 


11. JOHNNY DEPP je delal kot telefonski prodajalecJohnny Depp je prodajal kemične svinčnike preko telefona in je nekoč za javnost izjavil, da mu je šlo kar dobro. Spremenil je glas in skušal čimveč prodati. Kasneje ga našel igralec Nicolas Cage in ga prepričal, da naj gre v igralske vode.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del