Quantcast
Radio1_v_zivo


Poslušalec Anže je jokal od smeha, ko mu je ŽENA napisala NAVODILA: ''Da ti bo lažje, ko me ne bo''
LOL | 12. 10. 2018 3:36
Ko gre žena prvič za 5 dni od doma in jo začne skrbeti ...
Ključne besede:     žena    Lucija    Anže    napotki    navodila    moški    smeh    pismo
Anže nam je poslal zanimivo pismo oz. napotke, ki mu jih je napisala žena ...

34-letni Anže nam je poslal pismo, ki mu ga je pustila ''panična'' žena, ko je odšla na rehabilitacijo in ga pustila prepuščenega samemu sebi. Odkar sta poročena, še nista bila toliko časa narazen, sploh pa mu ni nikoli kaj takega napisala. Sprva je mislil, da se heca, a je hitro ugotovil, kako resno je mislila. Mi pa pravimo le: BRAVO, Lucija!

***

Zdravo Radio 1! Sem Anže, star 34-let in vas poslušam vsako jutro na poti v službo. Tako velikokrat slišim in na spletu preberem zanimive debate o moških in ženskah. Zdelo se mi je kul, da z vami podelim nekaj, kar v 10-ih letih razmerja še nisem doživel in me je pošteno nasmejalo. Moja žena je šla za 5 dni na rehabilitacijo kolena in odkar sva poročena, še nisva bila toliko časa narazen, zato je zagnala paniko, češ, kako bo moški preživel sam! 

Lucija je super žena, mama in prijateljica, ki je ne bi zamenjal za nič na svetu. A odkar sva v zakonu, so se stvari malce spremenile. Hočeš nočeš je postala prava gospodinja, česar ji sploh ne oporekam, ampak na trenutke izpade, kot moja mama. Na srečo je precej humoristična, zato sem si tole upal poslati tudi vam, drugače bi morda zahtevala celo ločitev. Nič ji ne bom povedal, da se vam poslal, ker vem, da redno prebira vaše novice ... naj bo presenečenje ;)Dragi moj Anže!


Nočem izpasti, kot da sem tvoja mama - NIKAKOR! Temveč imam zate le nekaj kratkih napotkov, da ti bo lažje, ko me ne bo: 1. V hladilniku imaš filane paprike, ki jih moraš pojesti v dveh dneh! Pusti Nutello pri miru, saj ima rok trajanja v nedogled.


2. Zalij rožo v dnevni sobi, tisto, ki ima liste v obliki srčkov (ti pošljem sliko na Viber). Ne zlivaj preveč vode, ker jo boš UBIL :)


3. BRISANJE POSODE: ne vzemaj vsakič novega sarveta, ampak ga daj na radiator, da se malce posuši in bo dober še za naslednji dan.


4. Prosim te srček, ne hodi obut v spalnico - tudi, če boš hotel zakriti dokaze, bom vedela, da si stal na preprogi, ki ni bila poceni.5. NE JEJ NA KAVČU! Če boš jedel na kavču, te lepo prosim, da si vzameš pladenj in sarvet. Zadnjič sem se na kavč Usedla v črnih hlačah in imela rit polno drobtin ... Le od česa?


6. Ko greš od doma, daj ključe raje v tisto škatlo pri garažnih vratih, zadaj za rožo. Pod preprogo je preveč očitno. 


7. V kopalnici nad ogledalom je crknila žarnica, prosim te, popravi jo!


8. Ne drzni si kaditi v dnevni sobi! Tudi, če potem špricaš z osvežilcem bom to zavohala. Zavese ne lažejo ;)


9. Ko boš hlače vrgel v koš za perilo, vse poberi ven z žepov! 


10. Ne reži salame na kuhinjskem pultu, ker sem zadnjič opazila praske!


11. Ko greš spat, še enkrat preveri, da si dobro zaklenil vrata, saj imava na hodniku tisto drago vazo.


12. OTROKA! Bosta pri moji mami, a to naj ne bo izgovor, da ju nisi mogel iti iskati v vrtec ali šolo - saj veš, kako sta te vesela!


13. Če bo klicala ali prišla Marica (tista, ki pripelje jabolka), reci, da me ni in če lahko pride naslednji teden! Jaz moram videti jabolka, tako, da ne vzemaj kar nekaj po svoje! No, to bo to! Te pokličem, ker jaz mogoče ne bom vedno dosegljiva na telefon, ker bom na razgibalnih vajah. Če kaj rabiš, se obrni na mojo mamo - saj veš, da te ima rada ... Jaz pa še bolj:)

Tvoja Luci*
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del