Quantcast
Radio1_v_zivo


Po ALPSKO z Gustinčičem in Klepačem
Nagrajujemo | 12. 10. 2018 17:28
Osvoji zalogo izdelkov Alpsko za celo leto
Ključne besede:     Alpsko    Ljubljanske mlekarne
Koliko izdelkov Alpsko je v drugem videu?

Danes je težko najti enostavno, pristno hrano, ki je hkrati okusna, narejena na preprost način … zato pogosto pozabimo, kako okusna je lahko!

 

In na Radiu 1 predstavljamo novosti: Alpsko sveže mleko narejeno iz polnomastnega mleka iz slovenskih pašnikov, Alpsko umešani jogurt v lončku in Alpsko tekoči jogurt. Vsi s polnim in kremastim okusom. Takšnim kot smo ga poznali nekoč! Lahko samo še dodamo: Na zdravje!

 

Popoldanska voditelja Klepač in Gustinčič ste se odpravila tja, kjer nastaja Alpsko sveže mleko! Na pašnike ene izmed slovenskih planin. Med pastirske domove in krave, ki se pasejo na planini. Tam sta preživela dan kot nekoč: pasla sta krave!

 

Na njunem izletu so ju seveda spremljali tudi naši mikrofoni in kamere. Tako ni ostalo nič ne zabeleženo.

 

Tukaj pa se naloga zate začne!

 

Bodi pozoren koliko svežega mleka in jogurtov Alpsko opaziš v videu. Video moraš za pravilen odgovor pogledati večkrat. Ko prešteješ vse izdelke nam na 051 300 300, skupaj s svojimi podatki (ime, priimek, naslov) sporoči, koliko Alpsko svežega mleka in jogurtov si preštel v videu in osvoji zalogo izdelkov Alpsko za celo leto!

 

Za pomoč poslušaj popoldanska voditelja Klepača in Gustinčiča, ki ti bosta izdala kakšen namig, da boš lažje prišel do pravilnega odgovora. Prav tako pa boš v programu slišal še kakšno zanimivost in pogovor z njunega pastirskega dneva. In seveda izvedel boš tudi, da imajo Alpsko izdelki tako pristen kremast okus.

 

 

 

Odkrijte NOVE, SVEŽE mlečne izdelke ALPSKO!

 

Sveže izdelke Alpsko odlikuje polnost okusa in kremasta struktura, k čemur najbolj prispeva predvsem maščoba, ki jo vsebujejo v višjem odstotku. Narejeni so namreč iz polnomastnega slovenskega mleka.

 

ALPSKO TEKOČI JOGURT ima 4 % mlečne maščobe, ki mu daje nežno kremasto strukturo. Narejen je z dodatkom izbrane jogurtove kulture za poln in hkrati blag mlečni okus.

ALPSKO UMEŠANI JOGURT V LONČKU ima kar 6 % mlečne maščobe, zato je polnega okusa in ima svilnato kremasto strukturo. Izbrana jogurtova kultura pa mu daje blag, rahlo kiselkast mlečni okus. 

ALPSKO SVEŽE MLEKO je narejeno iz najbolj svežega polnomastnega mleka slovenskih pašnikov. Je polno in kremasto, saj ima kar 3,9 % mlečne maščobe in je le nežno pasterizirano, da ohrani vse svoje naravne lastnosti.

 

ALPSKO. Okus po domu.

 

Pravila za sodelovanje 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del