Quantcast
Radio1_v_zivo


INTERNET OBNEMEL: Playboyeva zajčica zavrnila kemoterapijo! Razlog je NENAVADEN
Viralno | 2. 10. 2018 10:00
34-letnica ne želi izgubiti svojih las
Ključne besede:     rak    tumor    konoplja    zdravljenje    medicina    Kerri Parker

Kerri Parker iz Norwicha v Veliki Britaniji je bivša Playboyeva zajčica, ki so ji štiri leta nazaj odstranili tumor na možganih. Letošnjega septembra pa je 34-letnica izvedela, da se je rak vrnil. Zdravniki so ji predlagali zdravljenje z 10 do 12 cikli kemoterapije, a je takšno zdravljenje zavrnila. Odločila se je, da bo preizkusila alternativno metodo zdravljenja, in sicer s konopljinim oljem, ki je kot metoda zdravljenja v Angliji prepovedana."Zavedam se, da lahko zaradi uporabe konoplje pristanem v zaporu, a obenem tudi verjamem, da je to olje moja edina možnost, da preživim," je za Daily Mail povedala Kerri."Zadnja leta sem bila res pridna, treniram za črni pas v borilnih veščinah in močnejša sem kot kdajkoli prej. Ko so mi zdravniki predlagali kemoterapijo, mi na kraj pameti ni padlo, da bi šla v takšno zdravljenje, ob katerem bom ob vse lase, počutila pa se bom šibko in nemočno. Ne želim, da mi izpadejo lasje, rada jih imam. Treniram vsak dan, vodim modno akademijo in se ukvarjam s svetovanje o prehrani. Ne želim, da bi rak vplival na vse to." 

 
Kerri je sicer odraščala v Norwichu, študij zaključila v Londonu, malce za tem pa je dobila službo v eni izmed tamkajšnjih bolnišnic, kjer je delala kot laboratorijski tehnik. Življenje pa se ji je leta 2003 popolnoma obrnilo na glavo, ko se je udeležila avdicije za fotomodele v časopisu FHM ter se uvrstila v finale.

 Dala je odpoved v bolnišnici in se začela udeleževati številnih lokalnih lepotnih tekmovanj, pojavljala pa se je tudi v vse več oglasih za kopalke in spodnje perilo. Njeno telo je krasilo strani ameriške izdaje FHM-ja, Maxima in Playboya, dobila pa je tudi nekaj stranskih filmskih vlog.


V Playboyevo vilo se je vselila leta 2012, kjer se je zabavala s Hughom Hefnerjem in ostalimi zajčicami. Zabava je trajala do 2014, ko so jo zdravniki postavili pred kruto diagnozo in od tedaj naprej, pravi Kerri, je njeno življenje posvečeno temu, da poskuša uživati vsak dan kar se le da, ker nikoli ne veš, kdaj bo tvoj zadnji.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del