Quantcast
Radio1_v_zivo


V ČEM SPI TVOJ FRAJER? To o njem pove marsikaj!
Zanimivo | 6. 10. 2018 11:33
Najslabše se piše moškim v ... nogavicah?
Ključne besede:     frajer    spanje    pižama    boksarice    gol    osebnost    spanje    zveza
Je gol ali v boksaricah?

Psihologinja Samantha Rodman je naredila raziskavo, ki je vključevala več različnih moških, ki so povedali v čem spijo in nato na podlagi tega raziskala, kako se njihov karakter ujema s ''spalno opravo''. Prišla je do naslednjih rezultatov:

V PIŽAMI -> To je moški, ki ima rad udobje in želi živeti v okolju, kjer se počuti varnega. Gre za človeka, ki je zelo predan svoji partnerki, je navezan na družino in obožuje dneve, ko je lahko z njimi. Na njega se lahko zaneseš v vsaki situaciji in ti bo brez obsojanja priskočil na pomoč. Zelo uživa v crkljanju in mu ogromno pomeni, da se lahko s partnerko včasih le stisne ter zaspi v njenem objemu. Čeprav se rad oblači v pižamo, kar bi marsikdo povezal s tem, da je sramežljiv, temu ni tako - seks z njim zna biti precej nepozaben in poln nepredvidljivosti, ki jih zlepa ne pozabiš. 

V BOKSARICAH -> V to kategorijo po raziskavi psihologinje spada največje število moških, iz čisto preprostega razloga - gre za najbolj preprosto, hitro, udobno in enostavnejšo metodo spanja. Se slečeš in uležeš, brez, da bi moral nase vleči še pižamo, kar je precej zamudno. Moški, ki spijo v boksaricah so enostavni, preprosti, ljubijo šport (sploh igre z žogo), radi imajo pivo, se družijo s prijatelji in so vedno pripravljeni na akcijo. Kot partnerji so zvesti svoji punci, čeprav jo znajo na trenutke precej razjeziti. Imajo svoj način razmišljanja, ki pa je včasih težko razumljiv, a z njim ne želijo škoditi nobenemu. Kot partnerji so zelo zanesljivi, skrbni in rad pomagajo. POPOLNOMA GOL -> To je moški, ki je zelo samozavesten in se v življenju ne sekira skoraj za nič. Njegov pogled na svet je pozitiven in tako se obnaša tudi v postelji - odkrito, brez sramu in energično. Običajno ta vrsta moškega obožuje seks za eno noč z ženskami, ki se ne želijo vezati in niso posesivne. Ne mara biti v razmerju, kjer se mora prilagajati in početi nekaj, kar mu ni všeč. Gre za moškega, ki zna biti precej egoistični in sebičen, a ko se enkrat zaljubi v pravo osebo, potem se je pripravljen spremeniti in skleniti tudi kakšen kompromis. Navzven je videti precej samovšečen in daje občutek, da ga nič ne gane, a ko ga spoznaš za štirimi stenami, je to povsem druga zgodba. Ne čudi se, če ti bo kdaj pripravil večerjo in te kar tako zmasiral - zna biti nepredvidljiv. 

V MAJICI IN BOKSARICAH ->
 Gre za moškega, ki je na trenutke precej svojeglav in želi imeti pod kontrolo večino stvari. V razmerju daje včasih občutek, kot da ne ve kaj dela in kar malce pozabi nated - a ni res. Še kako te ima rad, vendar živi v svojem svetu, le malce ''dregniti'' ga moraš. To so pač tipi, ki po večini obožujejo fantazijske filme in se radi crkljajo. Njihove majice, v katerih spijo niso običajno nič posebnega - razvlečene, z raznimi napisi. Razmerje je zanj zelo pomembno, a tega ne pokaže navzven, saj se mu zdi vse samoumevno. Kar nekaj časa potrebuje, da se navadi na besedo ''rad te imam,'' a ko jo enkrat osvoji, te bo potem z njo zasipal vsakdan. 


Z NOGAVICAMI -> Ga zebe ali pa gre za drugačno razlago. Moški, ki spi z nogavicami je sramežljiv, a hkrati precej radoveden. V življenju se ne rad izpostavlja in se najbolje počuti, če spi sam. V razmerju potrebuje kar nekaj časa, da se navadi na osebo, ki spi poleg njega in še več časa na to, da jo čez noč tudi objame. Morda se res ne stiska preveč rad, a je zagotovo precej avanturističen, ko zapustita spalnico. Takrat bi ti rad pokazal vse, tudi tisto, kar te ne zanima najbolj ... Ogled pivnice? :)
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del