Radio1_v_zivo


Ljubezen & seks | 7. 10. 2018 10:16
UF, VROČE: Kraj, kjer bi ženske najraje seksale - NI POSTELJA!
Med TOP 5 tudi lokacija, kjer se bo še bolj TRESLA :)
Ključne besede:     seks    vroče
Kdo bi si mislil?

Ko pomislimo na seks, najprej pomislimo na posteljo, kajne? Izbira je seveda najbolj prikladna, saj imamo posteljo doma in iskanje lokacije ne zahteva dodatnega truda. Pač skočiš med rjuhe. 

 

Pa vendar je zadnja raziskava, ki je zajela več kot 3.000 žensk pokazala, da pripadnice nežnejšega spola hrepenijo po občasni spremembi kraja vajinega vročega akta ... največ vprašanih je namreč izpostavilo seks na stopnišču ali v dvigalu. Razlog pa tiči predvsem v adrenalinu, ki se sprošča ob misli, da bi vaju s partnerjem ujeli. Verjetno pa je marsikatera dama idejo dobila tudi v vročem filmu 50 odtenkov sive in seksi prizoru, ko je Christian Grey takole "napade" sramežljivo Anastasio Steele. . :) 

 

 

Na drugem mestu je seks na kuhinjskem pultu, ko jo partner preseneti med rezanjem zelenjave, na tretjem mestu pa je hiter seks medtem, ko sta skupaj na rojstnodnevni zabavi vajinega skupnega prijatelja ali celo med med poročnim slavjem.

 

Med TOP 5 sta še seks na pralnem stroju z vklopljeno centrifugo, kakopak, in pa najbolj klišejski med vsemi, seks na plaži ob sončnem zahodu.

 

 

In kot zanimivost, anketirane so vprašali tudi, o čem največkrat fantazirajo ... Kar 83% (samskih ter celo nekaj vezanih) jih je navedlo, da njihovo domišljijo in fantazijo še največkrat buri misel o tem, da bi v pisarni na svoji pisalni mizi seksale s sodelavcem. Uf, vroče. :)