Quantcast
Radio1_v_zivo


OČKA je brez mamine privolitve DOJENČICI storil nekaj, zaradi česar ga ljudje OBSOJAJO in se ZGRAŽAJO!
OMG/WTF | 1. 10. 2018 9:37
Kako si je dovolil kaj takšnega?
Ključne besede:     dojenčica    dojenček    uhani    ušesa    dovoljenje    mami    ati    očka    mamica    neodgovorno    žalostno
Očka je storil nekaj, s čimer se mama otroka ni strinjala. Slika je simbolična!

Na spletu se je razvila prav posebna debata. Neka ženska je zapisala, da sta se s partnerjem sprla, ker je storil nekaj, njej osebno, groznega. Takole je zapisala:


»Nikoli mi ni bila všeč misel na to, da dojenčku preluknjaš ušesa, da mu lahko potem vstaviš uhane. Nikogar, ki to počne sicer ne obsojam, a to ni nekaj, kar bi jaz osebno storila svojemu otroku. To sem povedala tudi svojemu partnerju, potem, ko je komentiral, da bi najina dojenčica izgledala čudovito, če bi nosila uhane. Rekla sem mu, da je to odločitev posameznika, zato želim, da se počaka toliko časa, da se bo deklica lahko odločila sama.«


Kaj pa ti meniš o tej temi?

In kaj je moški storil? Odločil se je kljubovati svoji partnerici. Otroka je medtem, ko je imela ona obveznosti in je bil odgovoren za varovanje, odpeljal in poskrbel, da so dojenčici preluknjali ušesa. Težava je nastala potem, ko deklica kar ni in ni prenehala jokati in na koncu je prišlo celo do tega, da so morali dojenčico odpeljati k zdravniku, saj je prišlo do hudega vnetja. Mamica je to dejanje fantu tako zamerila, da je prekinila razmerje z njim. Zgodbo je objavila na spletu in ljudje se zgražajo nad njegovim dejanjem:

»To je nasilje nad otrokom. Kako si je dovolil kaj takšnega? Prepovej mu približevanje deklici!«Mnogi slavni se odločijo in svojim otrokom vstavijo uhane. Ena izmed njih je Kyle Jenner, ki je na ta račun prejela kar nekaj kritik!