Quantcast
Radio1_v_zivo


IZPOVEDI SLOVENSKIH ŠTUDENTOV: ''Odprl sem vrata cimrove sobe in zgledal prizor, ob katerem mi je slabo še danes!''
LOL | 1. 10. 2018 9:35
Študentska leta niso vedno najbolj rožnata ...
Ključne besede:     izpoved    študentje    slovenija    cimer    seks    prevare    študij    faks
Odprl vrata in zagledal nepredstavljiv prizor

Oktober je tu in z njim tudi študijsko leto. To je čas, ko se večina študentov odseli od doma in začne živeti ''na svojem''. Nekateri živijo v stanovanjih, drugi pa gredo raje v študentske domove, kjer preživijo lepa in manj lepa študentska leta. 

Prejeli smo nekaj dobrih zgodb poslušalcev in poslušalk, ki jih spomnijo na te ''nore'' čase. 


Že prvi teden sem se noro zaljubila v sošolca, ki me v štirih letih študija sploh ni opazil. Deset let kasneje sva se slučajno srečala na neki zabavi, se ujela in sva danes skupaj že tri leta.

Nataša, 35 letKitara, alkohol, hodnik poln ostalih študentov, lepih deklet je nekaj, kar mi bo ostalo v spominu. Vrnil bi se in ostal večno tam. 

Gal, 25 let


V študentskem domu v Ljubljani, sem imel cimra iz Maribora, ki je tu študiral medicino. Bil je noro odštekan, zabaven in hkrati precej skuliran tip, ki bi ga vsak imel za prijatelja. Skoraj dve leti bivanja v domu sva pila, žurala in preživljala skupaj najbolj nore čase.. Veliko mi je pomagal in bil res dober prijatelj ... do tistega četrtka, ki ga ne bom pozabil nikoli. Imel je rojstni dan in naredili smo zabavo z veliko povabljenimi. Rekel mi je, da bo prišla tudi tista bejba, s katero se dobiva že več kot 2 meseca, je noro dobra v postelji in si bosta počasi ustvarila skupno življenje. Komaj sem čakal, da jo spoznam. In sem jo. Tistega večera sem iskal cimra, ko je kar naenkrat izginil. Odšel sem do njegove sobe, potrkal in odprl vrata. Takrat sem mislil, da me bo kap. Seksal je z mojo punco Jasmino. Nikoli ne bom pozabil tega prizora, čeprav bi ga moral. V rokah sem držal steklenico piva in mislil, da jo bom zdrobil. 

V trenutku se je zame vse končalo. Jasmina je študirala v Mariboru, jaz pa v Ljubljani. Moj cimer je vsak vikend hodil domov in jasno mi je bilo zakaj, saj je ona večino časa ostala tam, kjer je študirala medicino ter imela velikokrat vaje celo za vikend. Vaje za vikend?!? Lagala mi je, jaz bedak pa sem verjel. V trenutku sem pobral stvari in odšel. Cimer mi je še nekaj pisal, češ, da ni vedel ... a bolj kot njemu, zamerim njej. Od takrat je minilo več kot 5 let in nisem več slišal ne za njega, ne za njo. Dokončal sem faks in imam super službo ... a sem samski in verjetno bom še dolgo.

Ožbe, 28 let

Noro sem bila zaljubljena v svojega cimra, ki je bil v sobi zraven moje. Ko ga ni bilo, sem stiskala njegov vzglavnik in se kotalila po njegovi postelji. Sanjarila sem, da sva skupaj, nato pa je pripeljal punco. 

Iva, 28 letNa živce mi je šla moja cimra, ki je vsak večer jedla pico, jaz pa sem bila na shujševalni dieti. 

Frida, 26 let


Živel sem v študentskem domu, ki je bil razlog, da sem z veseljem obiskoval študij na fdv-ju. Seveda sem večino časa posvečal predmetu: ŽURANJE, a sem nekako zvozil. Diploma stoji že tri leta, ampak morda nekoč bo.


Vid, 26 let


V prvem letniku faksa sem zanosila, v drugem rodila in vse pustila. Danes imam 34 let, tri otroke in žal nedokočan študij. Mi je žal? Kaj pa vem.

Anita, 34 let

 

 

Že prvi mesec sem se zamerila nekemu profesorju, ki je bil od mojega očeta sošolec na gimnaziji. Moj priimek mu sploh ni bil všeč in zdaj vem razlog. Oče mi je rekel, da ga je nonstop nekaj  dražil in pretepal. Zdaj sem naje*ala jaz in upam, da zdelam z dvojko. Hvala, očka!

Brina, 23 letImel sem cimra, ki je smrčal in ga zatožil, da me moti medtem, ko se učim. Premestili so me drugam in dobil sem še hujšega, ki je v spanju govoril.

Lenart, 30 letUporabljal sem cimrovo zobno ščetko, ker sem svojo vedno pozabil. Če bi to vedel, bi me zasovražil. 

Pero, 27 letCimra je za vikende odhajala domov, jaz pa sem večkrat ostala v študentskem domu. Hodila sem žurat, zato sem si sposojala njene obleke, parfume, ličila. Tega ji nisem nikoli povedala.

Vanja, 32 letŽivel sem v študentskem domu, in sicer z dvema dekletoma ter sprva mislil, kako bo to noro. Na koncu sem moral jaz pospravljati kopalnico in pomivati posodo, ker niso o tem imele pojma.

Andrej, 29 letV sobo sem večkrat pripeljala kakšnega ''prijatelja za eno noč,'' kar pa moji cimri ni bilo najbolj všeč. To sva nato opravila kar v kopalnici, a kljub temu bila preveč glasna.

Lucija, 32 let
Moj cimer je vstajal ob 5:30 in začel brskati po vrečkah - vedno. Ni mi bilo jasno, zakaj si stvari iz vrečk ni ven vzel zvečer? Pop**deval sem!

Tine, 25 let
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del