Quantcast
Radio1_v_zivo


Kako razveseliti moškega? Postrezi mu TOLE in vedel bo, da ga imaš rada!
Zanimivo | 28. 9. 2018 10:21
Spijta kozarec piva in bosta oba srečna med rjuhami ...
Ključne besede:     pivo    seks    zdravje    moški    vzdržnost    prebava
Danes je mednarodni dan piva, zato mu privoščite kozarec mrzlega napitka!

Si vedel/a, da je 28. september mednarodni dan pitja piva? No, zdaj veš! Pivo je pijača, ki ima ogromno pozitivnih lastnosti, sploh, če jo spiješ v pravih količinah - ne preveč in ne premalo, kar nanesene do dve pivi na dan. Pa si vedel/a, da je izredno dobro tudi za seks?  Zato, drage dame, postrezite svojemu dragemu mrzlo pivo, da bo v postelji bolj iskrivo ;)


Preveri 9 pozitivnih lastnosti pitja piva:


1. Seks traja dlje časa, saj je moški zaradi količine fitoestrogena bolj vzdržen in nima težav s prehitrim izlivom. 


2. Bolj intenzivna erekcija, sploh za moške, ki ljubijo temno pivo, saj vsebuje veliko železa, kar spodbuja cirkulacijo in dovajanje krvi v penis. Erekcije so daljše, boljše in predvsem, tako kot smo že napisali bolj intenzivne. 


3. Izboljša prebavo, saj pivo uravnava metabolizem in pomaga, da ni težav z nervoznim črevesjem. Bogato je s probiotiki in vitaminom B, ki blagodenjo vpliva na prebavo. 
4. Tveganje za infarkt je kar 30 % manjše, prav tako pa te varuje pred boleznimi srca in ožilja. 


5. Je vitaminska bomba, saj vsebuje vitamine skupine B (B1, B2, B3, B6), magnezij, kalij, železo in cink. Pivo je na tem področju absolutni zmagovalec, če ga primerjamo z drugimi alkoholnimi pijačami.

6. Vroče pivo s 4 žlicami medu prežene prehlad!


7. V pivu maščob in holesterola skorajda ni,
tudi količina sladkorjev je minimalna. Če iščeš krivca za nabiranje maščobnih blazinic, je to zagotovo mastna hrana, ki si jo privoščiš po pivu - saj le ta vzpodbuja tek.
8. Pivo vsebuje tudi mlečno in ocetno kislino, ki preprečujeta bakterijam v našem prebavnem traku, da bi se razmnoževale in povzročile diarejo.


9. Prežene nespečnost, upočasnjuje staranje in celo daljša življenje!


Pa na zdravje!
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del