Quantcast
Radio1_v_zivo


OTROČJE LAHEK KVIZ Z NARAVNO KOZMETIKO WELEDA na RADIU 1
Nagrajujemo | 28. 9. 2018 13:53
Osvoji paket izdelkov naravne kozmetika WELEDA za vso družino
Ključne besede:     WELEDA    naravna kozmetika    kviz

Letošnji Teden otroka praznujemo v tednu od 1. do 7. oktobra. Čas, ko se več pogovarjajo in pogovarjamo o otrocih, ko potekajo različna predavanja in delavnice.

 

Pa poznaš »otroški svet«, glavne junake risank in njihova imena?

 

Denis in Deželak pravita, da poznata prav vse glavne junake, pesmice, risanke in podobno. Res? No, kako je ime glavnemu avtu v risanki Avtomobili? Kakšne barve je Bron v Tačkah na patrulji? Kako pa je ime kobilici v Čebelici Maji? Otročje lahko!  Zagotovo poznaš odgovor!

 

KAKO SODELUJEŠ?

 

Vsak dan bomo v Denis Avdić Showu objavili vprašanje in če poznaš odgovor, hitro pošlji SMS na 051 300 300 skupaj z odgovorom in svojimi podatki (ime, priimek, naslov, kontaktna številka).  Vsako jutro izžrebamo enega poslušalca, ki sodeluje v programu Radia 1. 

 

 

 

NARAVNA KOZMETIKA WELEDA – NAJBOLJŠE ZA VAŠEGA OTROKA!

 

Starši si za svojega otroka želimo le najboljše. Weledini izdelki negujejo otroka od prvega trenutka dalje. Vsebujejo najbolj dragocene naravne učinkovine. Izvleček iz cvetov ognjiča iz kontroliranih bioloških nasadov kožo pomirja, čista rastlinska olja kožo negujejo in pospešujejo nastanek zaščitnega toplotnega ovoja, kar otrok potrebuje za zdrav in harmoničen razvoj. Weleda negovalna linija za otroke je brez sintetičnih dišav, barvil, konzervansov in mineralnih olj in je namenjena popolni negi dojenčkov in otrok. Čista rastlinska olja, pridobljena iz sončno zrelih semen telo nežno ovijejo in ga zaščitijo pred okolico.

 

Weleda, ker mame vedo najbolje.

 

Več: www.weleda.si

 

Pravila za sodelovanje