Quantcast
Radio1_v_zivo


Obiščite Kras v najlepšem letnem času
Oglas | 30. 9. 2018 14:36
Kras je čudovit v vseh letnih časih, a zdaj je najlepši
Ključne besede:     Karra    Kras    kraška doživetja    kraški pobegi    team building    Slovenija

Grozdje v vinogradih je že pobrano in brajde se bodo vsak čas oblekle v svojo najlepšo obleko. Vse barve ognja – od rumene, oranžne do rdeče - bodo zažarele v eni najlepših slovenskih pokrajin, ki je le tričetrt ure stran od prestolnice. Kras je privlačen skozi vse leto. Zdaj pa je najlepši. Prijazna klima dopušča celodnevne aktivnosti na prostem. S svojimi kulinaričnimi presežki ta pokrajina vabi gurmane. Zdaj je s Karro, osebno gostiteljico in ustvarjalko izjemnih doživeti, Kras še bogatejši.

 

 

Ideje za izjemna kraška doživetja

Karra je doma na skrivnostnem in čarnem Krasu v eni najlepših kraških vasi – Tomaju. Ima dobro razvito detektivsko žilico, obožuje sobe pobega/escape rooms in love za zakladom/treasure hunts. Ljubi dobro hrano in avtentična doživetja.

 

 

Prijateljsko druženje, posebno praznovanje ali družinski izlet na Kras

Praznujete obletnico? Želite koga presenetiti s čim posebnim? Iščete unikatno idejo za izjemno doživetje? Želite ustvarjalno in dejavno odkriti skriti Kras?

Sporočite svoje želje in pri Karri vam bodo pripravili doživetje prav po vaši meri!

 

Karra ni del množične turistične ponudbe brezimnim gostom. Ponuja osebno in posebno, na izviren in domiseln način. Je svojevrsten unikat in prva ter edina ponudnica tovrstnih doživetij na Krasu.

 

Soba pobegov, soba pobegov na prostem in lov za zakladom na Krasu

Kraški pobegi so napete, razburljive igre za 2 - 5 oseb. Pri Karri so jih vse pripravili po svojih izvirnih scenarijih. V njih se ob reševanju napetih zank in ugank odlično zabavate, kakovostno družite, obenem pa spoznavate Kras in njegove posebnosti in osebnosti.

 

Kliknite na povezavo in rezervirajte svoj termin:

- Kosovelova enigma: prva in edina soba pobega na svetu na temo legende, Srečka Kosovela

- Rešitev iz gmajne: na svetu prva in edina soba pobega v kraški gmajni

- Viktorijina skrivnost: prvi in edini lov za zakladom na Krasu v eni najlepših kraških vasi

 

 

Izvirni team buildingi na Krasu

 

Pri Karri z veseljem organizirajo tudi izvirne team buildinge. Zasnujejo jih po meri vsakega posameznega kolektiva – upoštevaje njihove želje, razpoložljiv čas in denar. Ker sodelujejo z več kot 30 kraškimi ustvarjalci, so njihove vsebine zelo raznolike. Izvirne skupinske igre kraški pobegi, izjemne gurmanske pokušine, vodena kolesarska doživetja po kraških stranpoteh; trekingi po osupljivi kraški naravi; ekskluzivne gibalne terapije, različne delavnice pri kraških mojstrih, obiski domačij, zvočna kopel z gongi holistične terapevtske storitve, raznovrstne masaže itd. – vse to in še marsikaj lahko vključijo v program. Organizirajo pa tudi kulinarična doživetja in namestitev. Pošljite povpraševanje.

 

Izkoristite torej najlepši letni čas in odkrijte skriti Kras s Karro.

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del