Quantcast
Radio1_v_zivo


20 minut sva seksala, potem pa ŠOK, domov pride njen FANT! Ukazala mi je, da se skrijem!
Ljubezen & seks | 23. 9. 2018 4:54
Nora zgodba, ki je nasmejala mnoge
Ključne besede:     varanje    moški    ženske    Instagram    šok    viralno
Ni upal pobegniti.

Kane je Avstralec, ki je klical na lokalni radio in povedal zgodbo, ki je hitro postala viralna in je nasmejala mnoge. Mladenič je na Instagramu naletel na simpatično dekle in ji začel slediti. Kar se je zgodilo kasneje, ni pričakoval in pravi, da bo v bodoče bolj previden. 

 

"Ta punca, nekaj časa jo spremljam na Instagramu, je zelo lepa, a ima fanta, vsaj tako sem mislil, ko sem gledal njene fotografije in se je na njih pogostokrat pojavil," je začel Kane.


Kmalu po tem, ko je na svojem profilu objavil novo sliko, je opazil, da je taisto dekle všečkalo njegovo objavo, zato se je odločil "vrniti uslugo" in polajkal nekaj njenih fotografij.

"Malce za tem sem se odločil, da ji pošljem sporočilo, v katerem sem napisal, da škoda, ker ima fanta. Ona pa mi je na to odgovorila, da sta se razšla. Njen odgovor me je malce presenetil, saj je imela na svojem Instagram zidu res ogromno njegovih fotografij, ampak sem se kaj hitro nehal ukvarjati s tem in le užival v pogovorih z njo, ki so postajali vse bolj vroči. Potem mi je povedala, da živi sama in če bi se dobila," nadaljuje Kane. Kane se je srečanja veselil, mu je pa mladenka zabičala, da svojega avta ne sme parkirati pred hišo, temveč ga mora pustiti več 100 metrov stran. Na njegovo vprašanje zakaj, mu je odgovorila, da ima zelo radovedne sosede. To mu je bilo sicer rahlo čudno, ampak se tedaj ni ukvarjal s tem in raje užival v pričakovanju njunega zmenka. 

 

Dobila sta se nekega večera med tednom. Vstopil je v hišo in zelo hitro se je akcija preselila v spalnico. 

 

 

"Začela sva se slačiti in hitro končala v postelji. Ko sva tako seksala približno 20 minut, kar naenkrat zagledam luči in zvok približujočega avtomobila. Nekdo je prišel. Dekle je kar naenkrat skočilo v zrak in začelo kričati: "Izgini, ven moraš, skrij se!"

 

 

Jaz seveda v šoku, iščem svoja oblačila in ne morem verjeti, kaj se dogaja. Ugotovil sem, da mi ne bo uspelo uiti, zato sem se skril pod posteljo. Prepričan sem bil, da bo možakar šel pred spanjem še pod tuš in bom takrat izkoristil priložnost ter pobegnil, a se je tip preprosto zvalil k njej v posteljo in zaspal! Nisem si upal zaspati, saj smrčim in sem se bal, da bi ga s svojim smrčanjem prebudil, pobegniti pa tudi nisem upal, saj nisem vedel, kako trden je njegov spanec. Pod posteljo sem bil do 8.30 naslednjega jutra, ko je možakar vstal in se odpravil v službo," v smehu razlaga Kane.

 

 

In kako se je zgodba končala?

 

Dekle ima še vedno istega fanta, Kanea pa je zablokirala na Instagramu.© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del