Quantcast
Radio1_v_zivo


ČUDAŠKI ZVEZDNIKI: Lastijo si zares ČUDNE stvari, mi se sprašujemo ZAKAAAAJ?
Svet slavnih | 21. 9. 2018 9:33
Bi si privoščil kaj od tega, če bi imel neomejeno količino denarja!
Ključne besede:     zvezdniki    neverjetno    denar    zapravljanje    čudno    čudaško    nakup    nabava
Paris Hilton je svojim psičkom kupila pravo vilo!

Zvezdniki imajo dovolj denarja in lahko si kupijo prav vse, kar jim srce poželi. Tako si včasih omislijo stvari, za katere skorajda ne moremo verjeti, da jih res imajo. Od nekih čudnih kipov, vil za hišne ljubljenčke pa tja do zlatih banj. No, če lahko, zakaj pa ne?

 

LADY GAGA si lasti detektor duhov

Talentirana pevka ima namreč strah pred duhom po imenu Ryan. Ta naj bi jo zasledoval, zato se je odločila, da si kupi detektor duhov, da bo lahko vedno prepričana, da zlobnega duha ni v njeni bližini. Zanimivo, kajne?

 


KIM BASINGER si lasti celotno mesto

Kupila ga je leta 1989, imela pa je idejo, da mesto spremeni v turistično atrakcijo. Postavila bi filmske studie in gostila filmske festivale. Baje naj bi za mesto odštela 20 milijonov dolarjev. A njeni načrti se niso dobro končali, mesto je nekaj let kasneje prodala za 1 milijon.

 

NICHOLAS CAGE ima zakleto vilo

Vila, ki je ni želel kupiti nihče, ker je bila zakleta. Igralec se je odločil, da jo kupi on. Očitno ima preveč denarja. Hiša je bila njegova, a uporabljal je ni nikoli. So jo pa uporabljali za potrebe snemanja nadaljevanke American Horror Story!

 

PARIS HILTON ima doma hišo, bolje rečeno VILO za svojega psa, vredno 325 tisoč dolarjev

Medtem, ko marsikdo ne more kupiti stanovanja ali sobice zase, v kateri bi živel, si zvezdniki lahko privoščijo karkoli. Tako je super bogata dedinja Paris Hilton svojemu psu kupila vilo, ki je vredna kar 325 tisoč dolarjev.

 

MIKE TYSON se je odločil, da kupi banjo - iz ZLATA!

Če imaš denar, ga moraš zapraviti. In Mike Tyson se tega dobro zaveda. Zato se je odločil, da dva milijona dolarjev zapravi za banjo iz zlata. Kupil pa naj bi jo za ženo.

 

BEYONCE ima Barbiko, oblečeno v diamante

Seveda jo ni kupila zase. Barbika je bila kupljena za njeno hči Blue Ivy. Vredna pa je bila 85.000 dolarjev. Za prvo leto življenja male princeske super zvezdnikov se seveda spodobi, da dobi takšno darilo.

 

BRAD PITT ima doma motor iz druge svetovne vojne

Brad Pitt je zaslužil že ogromno denarja, zato ga mora seveda nekje tudi zapraviti. Kot velik ljubitelj motorjev in zgodovine se je takoj odločil, da kupi motor, ki so ga med drugo svetovno vojno vozili nemški vojaki. Zanj je odštel 385.000 dolarjev.

 

KANYE WEST si lasti kar deset restavracij s hitro prehrano, Burger King

Ko sta se leta 2010 zaročila, se je Kanye West odločil, da zaročenki Kim Kardashian kupi verigo restavracij s hitro prehrano. To naj bi bilo tudi nekakšno darilo za bodočo nevesto.


 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del