Quantcast
Radio1_v_zivo


To je SEDEM STVARI in LASTNOSTI, ki te delajo TOTALNO NEPRIVLAČNO/EGA!
Ljubezen in odnosi | 23. 9. 2018 4:06
Se sprašuješ, zakaj si še vedno samski/a?
Ključne besede:     odnosi    razmerje    ljubezen    super    privlačnost    lastnosti    neverjetno
Kaj pa ti, spadaš med privlačne?

Se ti dogaja, da spoznaš nove ljudi, a nikakor ti ne uspe enega obdržati zase in si še kar samski oziroma samska? Mogoče premalo spiš in si stalno slabe volje? To je to. Stvari, ki se mogoče tebi zdijo normalne imajo lahko precej negativen vtis na druge. Pravzaprav so znanstveniki odkrili načine obnašanja, ki odbijajo nasprotni spol in nate mečejo slabo luč.

 

1. PREMALO SPANJA

Znanstveniki s Švedske in Nizozemske so odkrili, da so ljudje, ki spijo manj kot osem ur na noč, manj privlačni. Bledoličnost, rdeče oči in ogromni podočnjaki – seveda potem človek ne more biti privlačen.

 

2. SLABA VOLJA

Če je nekdo stalno slabe volje, potem to nikakor ni privlačno. V neki raziskavi, ki so jo opravljali na Kitajskem, so prišli do ugotovitve, da so ljudje bolj privlačni takrat, ko so nasmejani in dobre volje.

 

3. STRES

Vsem je jasno, da ima stres velik vpliv na naša življenja. Odkrito pa je bilo, da ima prav stres velik vpliv tudi na naš zunanji izgled. In baje naj bi bili ljudje, ki imajo povišan hormon stresa manj privlačni.

 

4. NEDUHOVITOST

Spadaš med ljudi, ki nimajo smisla za humor in se razjezijo takoj, ko jih nekdo malo poheca? No, potem najverjetneje spadaš med manj privlačne. V življenju je namreč zelo privlačno, ko se nekdo zna šaliti, pa ne samo na račun drugih, tudi na svoj račun.5. LENOBA

Vsak človek je kdaj pa kdaj len. In raziskave so pokazale, da je privlačnost povezana tudi s pojmi delavnost, skromnost in pripravljenost pomagati. Vsi ti pojmi so precej oddaljeni od pojma lenoba, ki ljudi naredi neprivlačne.

 

6. VONJ

To nima nikakršne povezave s slabim telesnim vonjem, kot na primer vonj po potu. Definitivno ni dobro, da smrdiš zaradi pomanjkanja higiene, a znanstvene raziskave so pokazale, da imamo ljudje različne vonjave. In če se srečata dva, ki se po vonjavah popolnoma odbijata, se žal nikakor ne moreta ujeti, saj drug drugega smatrata za neprivlačna. Zanimivo, kajne?7. KAJENJE in ALKOHOL

To, kar je pravzaprav zelo jasno. Nedavno je bilo dokazano, da so moški in ženske, ki redno kadijo in uživajo alkohol, manj privlačni za nasprotni spol in manj primerni za dolgotrajno razmerje. Seveda to ne velja v primeru, ko si posameznik enkrat ali dvakrat na mesec privošči cigaret ali pa kozarec vina.

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del