Quantcast
Radio1_v_zivo


TO je najbolj pomemben prostor v tvojem DOMU
Oglas | 24. 9. 2018 2:05
Kuhinja je tisti prostor doma, ki predstavlja jedro vsakega doma
Ključne besede:     kuhinja    dom    Kerin

Tako kot ljudje, se tudi naši domovi razlikujejo eden od drugega. A obstaja en prostor v vsakem domu, ki predstavlja stičišče družinskega vsakdana. Pravijo, da je kuhinja srce doma in res je tako. Majhna, velika, svetla ali temna, kuhinja je tisti prostor, ki predstavlja jedro vsakega doma. Življenje je morda res spočeto v spalnici, v kuhinji pa se življenje živi in odvija.

 


Medtem ko so se kuhinje uporabljale nekoč izključno za kuhanje, pa so v modernem svetu postale prostor za druženje in kvalitetno preživljanje prostega časa z družino, prijatelji, ... zato tudi velja načelo, da je kvalitetna in estetsko dovršena kuhinja dragocena investicija v prihodnost. 

 
Kuhinja je nova dnevna soba


V zadnjih 20 letih so kuhinje postale bivalni prostor, saj se vse več družinskega dogajanja vrsti prav tam. Novejši domovi so zasnovani s kuhinjo kot pomembnim bivalnim prostorom v mislih, zato so ti prostori v arhitekturnih načrtih vse večji in še bolj prilagojeni družinam, saj predstavljajo dodaten prostor za zabavo.

 

 

Današnja kuhinja je veliko več kot le kuhinja


Kuhinja ni le prostor, kjer pripravljamo hrano, temveč tudi del doma, kjer preživimo velik del prostega časa. Kuhinjski prostor predstavlja zaokroženo celoto.

 

Kakšni so trenutni trendi

 

V družinskem podjetju Kerin.Dom, ki že 18 let bogati domove s kakovostnim in estetsko dovršenim pohištvom, so nam povedali, da so pri kuhinjah trenutno v trendu kombinacije v temnih odtenkih, predvsem siva in črna ter kombinacija z lesenim dekorjem. Zelo sta poudarjena  minimalističen in tehnološki videz, ki dajeta prostoru pridih elegance. 

 

 

V modo se zaradi kmečkega čara in topline vračajo tudi kuhinje iz hrastovega lesa. Se pa kljub trendom, stranke zelo pogosto odločajo za klasiko - belo kuhinjo z nekaj barvnimi kontrasti ali lesom. Ljubitelji klasičnega kuhinjskega sloga se odločajo za podeželjski, rustikalni in mediteranski slog. Prefinjeno oblikovani detajli rustikalnih kuhinj in večno moden klasični kuhinjski dizajn s sodobno funkcionalnostjo in izboljšanimi materiali pa v dom vnesejo toplino in domačnost.Kupujete novo kuhinjo?

 

Naročite se na brezplačen izris in svetovanje. Podjetje Kerin.Dom vam z veseljem predstavi možnosti pri izbiri materialov, barv in elementov vaše bodoče kuhinje. Po vaših željah pripravijo 3D izris in na podlagi naših dolgoletnih izkušenj predlagajo optimalne rešitve za vaš prostor

 

 

NE SPREGLEJ: Akcijska ponudba v septembru – GRATIS pomivalni stroj BOSCH