Quantcast
Radio1_v_zivo


TI znaki horoskopa so si totalno različni, ampak se FATALNO privlačijo
Horoskop | 4. 11. 2018 2:37
Sta med njimi?
Ključne besede:     horoskop    fatalno    privlačnost    nasprotje
Tako različna, a tako neverjetno povezana.

To je pet kombinacij horoskopskih znamenj, ki so si po karakterju zelo različni, a se med sabo tako močno privlačijo, da se en drugemu težko uprejo.


Lev & StrelecTa znaka sta ognjena znaka, kar pomeni, da se nagibata k razmerju, ki je vroče in zahtevno. Njuna povezanost v spalnici je zelo močna in oba znaka sta precej avanturistična. Njuno zaupanje drug drugemu je prav tako zelo močno, vendar pa lahko pride tudi do težav na obzorju. Zaradi muhastega značaja strelca, se lahko zelo hitro zaljubijo in "odljubijo".Bik & KozorogČeprav so kozorogi na začetku manj odprti kot biki, imata ta dva znaka lahko zelo stabilno in dolgotrajno romantično razmerje. Kozorogi so pridni, ko se odločijo, da bodo neko stvar izpeljali in prav zaradi tega, bodo zmožni prebroditi težke čase v razmerju z bikom. Bika bo pritegnila kozorogova umetniška narava in ko kozorog enkrat spusti svoje zidove, bo njuna povezava postala globlja.Oven & VodnarMogoče je težko verjeti, da sta ognjeno znamenje oven in zračno znamenje vodnar zelo združljiva, toda ogenj potrebuje zrak, da sploh gori. Neodvisna narava obeh znakov pomeni, da bo ta par zelo razumel drug drugega. Oven in vodnar ne potrebujeta drug drugega, da bi preživela in ravno to je tisto, kar jima je všeč pri njunem odnosu. Prav tako si delita isti smisel za humor in se nagibata k optimističnemu pogledu na njun odnos in njuno življenje skupaj.Tehtnica & DvojčkaTehtnica in dvojčka nista vedno najboljša kombinacija, vendar pa imata potencial, da sta lahko eden najboljših parov. Če bo tehtnica dvojčku omogočila samostojnost in prostor, ki ga potrebuje, potem bo dvojček njen za vedno! Te kombinacije parov se zelo dobro razumejo na čustvenem področju, tudi zaupanje je močno. Glede na to, da je tehtnica tako prepričana v svojega dvojčka, bosta lahko premikala meje.

 

Škorpijon & Bik

 


Ko se najdeta partnerja rojena v škorpijonu in biku, sta popolnoma očarana en nad drugim. Njuna strast in kemija sta izredno močni ter se zelo dobro dopolnjujeta na različnih področjih. Konzervativen bik obožuje fizičen kontakt, obenem pa si nadvse želi emocionalne varnosti. Škorpijona obdajata skrivnostnost in magnetična privlačnost, kar premišljenega in vedoželjnega bika močno vzburja.