Quantcast
Radio1_v_zivo


Anja te reši zgage
Nagrajujemo | 3. 10. 2018 8:47
Zaupaj nam svojo zgago in Anja ti jo bo pomagala rešiti
Ključne besede:     KRKA    Nolpaza Control    zgaga

 

Katere zgage je Anja že rešila?

 

Anja je pripravila kosilo
Anja je ZGAGO s PLEVELOM rešila pri poslušalki!
Anja za en dan postala taksistka in prevažala 5 norcev
Anja je zgago rešila tudi natakarici v Čajnici!

 

Anja je čistila tudi okna.

 

Anja se je preizkusila tudi kot razredničarka na škofjeloški srednji šoli

 

Potem je zgago gasila ... dobesedno! :)

 

Anja je najprej morala rešiti svojo zgago - višjo plačo.

 

Najprej svojo veliko zgago s povišico, Revnim milijonarjem in Matjažem Nemcem.

 

 

 

Denis Avdić Show je v jesenski termin vstopil z osveženo ekipo. Denisu Avdiću in Mihi Deželaku, se je pridružila najboljša prijateljica Jane Morelj, Anja Ramšak. Ideja je padla, na pobudo Krke in Anja bo postala posebna »agentka« na terenu, ki te lahko reši zgage!

 

Zgage?

 

Da! Ob hrani in pijači nam zgago povzroča tudi stres! Zato smo prepričani, da ima vsak od nas ob obilici dela in številnih opravilih, ki nam gredo na živce, svojo zgago, ki jo je potrebno rešiti. 

 

Zdaj je čas, da nam to svojo »zgago« zaupaš preko zgornje prijavnice.   

 

Je to nered v tvoji pisarni na delovnem okolju? Sestanek s šefom, ki ga prestavljaš in rabiš pomoč? Se ne upaš vprašati za prost dan, ker nimaš zamenjave? Imaš kakšno drugo obveznost, ki jo zaradi prezaposlenosti ne moreš opraviti in ti povzroča zgago? Vse zgage bo posebej skrbno prebral Denis Avdić in vsak petek na teren skupaj z Nolpaza control in našo video ekipo,  poslal tudi našo agentko Anjo Ramšak, ki bo skupaj z vami rešila vse zgage v službi, pisarni, doma ali kjerkoli že si. 

 

 

 

Najučinkovitejša rešitev za mir pred zgago

 

Zgaga je trdovratna težava. Če ne iščemo le trenutne rešitve in se je želimo znebiti dolgotrajno, je pomembno kako jo zdravimo. Odlična izbira pri tem je Nolpaza® control, ki je najučinkovitejše¹ zdravilo za uravnavanje izločanja želodčne kisline. Z 1 tableto na dan zagotavlja popolno in dolgotrajno lajšanje simptomov. Zavira vse faze izločanja kisline, deluje 24 ur in s tem prepreči tudi nočne simptome. Primerna je za bolnike s pogostimi težavami  ter tiste, ki jemljejo več zdravil hkrati. Močno olajšanje simptomov se lahko pojavi že po 1 dnevu zdravljenja, vsekakor pa po 2 do 3 dnevih. Da zgago ozdravimo je nujno jemanje vsaj 7 do 14 dni.

 

Več na www.nolpaza-control.si  

 

[1] Savarino V, Di Mario F, Scarpignato C. Proton pump inhibitors in GORD. An overview of their pharmacology, efficacy and safety. Pharmacol Res 2009;59:135–53

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del