Quantcast
Radio1_v_zivo


Avdić, Deželak in Anja so bili povabljeni na POPOVO promenado, tam pa so si privoščili nekaj PREDRZNEGA!
Denis Avdić Show | 7. 9. 2018 9:03
Pravijo, da bodo vse vrnili nazaj, želeli so samo preveriti, če jim lahko uspe
Ključne besede:     Pop TV    kraja    promenada    popova    Anja    Ramšak    Denis    Avdić    Miha Deželak    neverjetno    prekršek
Vsak je ukradel eno stvar!

 

Včeraj je potekala Popova promenada, prireditev, na katero so povabljeni vsi veljaki iz sveta zabave, medijev. Povabljeni so bili tudi člani Denis Avdić Showa, Denis, Anja in Miha. In seveda so šli. Da pa bi bila prireditev še bolj zabavna so si zadali prav posebno nalogo, ki so jo seveda do danes zjutraj skrivali. Določili so, da morajo vsi trije nekaj ukrasti. No, niti pomislili nismo, da jim ne bi uspelo. Spraševali smo se le, kaj so ukradli.

Vsak je nekaj ukradel, KAJ pa so ukradli lahko slišiš TUKAJ!V današnjem jutranjem Denis Avdić Showu so razkrili svoj ulov. Anja je prišla v službo direkt, zato se ji je jezik še nekoliko zatikal, vrečko za smeti, v kateri se je skrival njen ukraden zaklad pa je pozabila v taksiju. A hitro jo je dobila nazaj.


Kdo se je najbolje znašel?

Prvi je ukraden predmet predstavil Miha. Prinesel je trinadstropni pladenj, na katerem je bilo še vedno sadje. S prizorišča dogajanja ga je mimo varnostnikov pretihotapil s pomočjo kolegice, ki ga je skrila pod obleko, varnostniki pa so mislili, da je noseča.


To je ukradel Miha, na pladnju je še sadje!

Anja je najprej ukradla vrečo za smeti. S to vrečo pa se je nato, ko je zadnji človek odšel domov, odpravila na WC in ukradla WC metlico. Bila je že uporabljena, zato sta Denis in Miha rekla, naj čimprej pospravi nazaj v vrečo.


To je "ulovila" Anja!

Denis se je odločil, da ukrade steklenico vina. Povedal je, da so njegovo krajo videli vsi. Od začetka so ga čudno gledali, ker je vzel kar celo steklenico vina, a nato so se samo posmejali in si verjetno mislili, da je Denis pač žejen.


Denis se je odločil, da ukrade steklenico vina!

V posnetku lahko poslušaš trenutke, ko so razkrili svoj »ulov« ter pogledaš fotografije ukradenih stvari. Hmm, se nam na radiu obeta obisk policije?


Sta pa Miha Deželak in Anja Ramšak tekom celotnega večera delala SELFIJE z različnimi ljudmi, ki so se udeležili dogodka. Selfije Anje Ramšak si lahko ogledaš na INSTAGRAM STORYJIH RADIA 1, selfije, ki jih je poslikal Miha pa smo zate zbrali v spodnji galeriji. OGLEJ SI JIH!


Fotogalerija: Serija DEŽELAKOVIH SELFIJEV s POPOVE PROMENADE! (31 slik)

Oglejte si galerijo slik
To so Deželakovi izvirni selfiji!

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del