Quantcast
Radio1_v_zivo


Ženske rojene v teh TREH znamenjih horoskopa, moškim poženejo strah v kosti, ampak se jim ne morejo upreti
Horoskop | 6. 9. 2018 5:33
Gre za močne ženske, ki vedo, kaj hočejo in bodo to tudi dobile
Ključne besede:     horoskop    ženske    moški    odnosi
Z njimi ni lahko, ampak brez njih je pa dolgčas.

Gre za ženske, ki vedo, kaj si želijo in bodo za dosego svojega cilja naredile karkoli je potrebno. So samozavestne in samozadostne, rade imajo svoj mir in čeprav so rade v ljubezenskem odnosu, jim samsko življenje ne predstavlja težave.

Kljub temu, da gre za zelo močne osebnosti in so v odnosu rade vsaj enakopravne, če ne celo glavne, pa so moški, kljub strahospoštovanju, zelo zanimive in jim hitro obrnejo glave. 

 

O katerih znakih je govora ...

Oven

Ženske rojene v znamenju ovna so neposredne in brez dlake na jeziku. Ko bo ovnico karkoli zmotilo in ji boš postavil famozni stavek "Kaj je narobe", si lahko prepričan, da ne bo odvrnila "Ah, nič", temveč pričakuj brutalno resnico in dejstva. 

Ovnica obožuje dober posteljni izziv, ki vključuje številne erotične igrice in preizkušanje novih poz ter igračk. Njen libido še bolj podžge prisotnost adrenalina, zato se ne čudi, ko te bo naslednjič v družbi pod mizo zagrabila za mednožje, medtem ko bo poredno srkala svoj kozarec piva in ti namenila nagajiv pomežik.


Dvojček

Gre za ženske, ki so rade v središču pozornosti, oziroma tam preprosto so, tudi če se za to ne trudijo. So glasne, temperamentne in imajo pri večini stvari rade glavno besedo. Pri seksu znajo dati pobudo in si vzamejo, kar si želijo. V poslu so izredno uspešne, saj v njihov prid delujeta samozavest in jasna vizija, ta uspešnost pa marsikaterega moškega prestraši, sploh, če sam ni pretirano uspešen na svojem področju.

Ni velika pristašica seksa na hitro, za posteljne užitke si rada vzame čas, zato se ne čudi, če te bo na deževno nedeljo prosila, da bi raje ostala v postelji. Ne nasprotuj in nikar ne zavrni, to bo mnogo bolje preživeta nedelja kot pa nakupovanje starin na bolšjem sejmu.


Škorpijon

Najhujša kombinacija s škorpijonko je moški, ki se ima za mačota in se tako tudi obnaša. Hitro bo prepoznala takšen karakter in z njim še hitreje opravila. Škorpijonke ne prenesejo moških, ki so pretirano samovšečni in polni samih sebe. Z enim pogledom ali kruto resnico so sposobne raniti moški ego, v rokavu pa imajo vedno polno argumentov in zelo jasno mnenje o vsem, zato lahko pri škorpijonki vedno pričakuješ intenzivno debato. 

Škorpijonke so znane po tem, da je njihov libido pred vsemi ostalimi. Gre za pravo umetnico in ljubiteljico seksa, ki je zelo zahtevna, kar se posteljnih vragolij tiče. A čeprav ima rada seks, to ne pomeni, da bo šla v posteljo s komerkoli.