Quantcast
Radio1_v_zivo


24-letna modna blogerka razpi*kala splet! Na tej nedolžni sliki je nekaj, kar jih je TOTALNO zmotilo!
Viralno | 4. 9. 2018 12:00
Blogerka Scarlett ne more verjeti, da imajo o njej takšno mnenje
Ključne besede:     instagram    laž    blog    scarlett    zavajanje    oglas    kritika
Ostali blogerji pravijo, da je cela fotografija ena velika laž!

''Najboljši dan se začne z nasmehom in pozitivnimi mislimi. In palačinkami. In jagodami. In z obiljem čaja. Tukaj lahko vidite, kako začnem svoj dan''. Je na svoj Instagram pod spodaj objavljeno fotografijo zapisala Scarlett London, 24-letna modna blogerka, ki ima že več kot 45.000 sledilcev. Na sliki namreč reklamira ustno vodo (na nočni omarici desno) in gre za plačan oglas. 

Palačinke so lažne! To so tortilje!

Blogerje je zmotilo to, da je celotna slika ena sama velika laž. Scarlett na sliki prikazuje njeno jutro, ko vsa naličena sedi na postelji, obkrožena z baloni in je oblečena v prelepo pižamo, v rokah pa drži skodelico čaja. 

A če pogledaš bolje, hitro opaziš, da je skodelica prazna, na postelji pa nima palačnik, ampak kupljene tortilje, ki jih je prepognila na pol in okrasila z jagodami. Poleg tega ima na postelji odejo, kjer je naslikana njena podoba, kar je precej samovšečno. ''Nihče se ne zbudi takšen! Na sliki ni niti malo pristnosti in je vse laž. Kdo ima toliko balonov ob postelji in zakaj!? Kdo ima ustno vodo na nočni omarici?!?'' So se glasili komentarji ostalih blogerjev, ki so bili razočarani nad tem, da se za fotografijo ni niti malo potrudila. 

''Niti toliko se ni mogla potruditi, da bi si nalila čaj in spekla palačinke!''


Bolje, da se kar ubiješ!

''Nekateri komentarji so me močno prizadeli, saj so govorili o tem, da sem grožnja mladih dekletom in je čas, da me nekdo ustavi. Bolje bi bilo, da bi se zadušila z baloni ali kar ubila, saj sem čisto preveč patetična. In če sem iskrena so to še najbolj ''blagi'' komentarji, saj sem prejela še mnogo hujše, ki jih niti ne upam pogledati dvakrat,'' je povedala Scarlett.Slab zgled najstnicam!

Blogerko so obtožili, da prodaja lažno fotografijo in na njej prikazuje lažno življenje, da bi impresionirala svoje sledilce, ki pa so po večini mlade najstnice, ki pa se kaj hitro zasekirajo, saj ne dosežejo takšnega ideala kot je na sliki. Scarlett je v svoj bran povedala, da gre za fotografijo oz. plačan oglas, ki mora biti čimbolj mamljiv in lep. S tem ni želela zavajati nobenga in je v resnici čisto normalna oseba, ki se zbudi nenaličena ter ima čisto običajno življenje.

''Vem, da so včasih moje fotografije morda čudaške, pretirane in preveč polne barv, kar pa ne pomeni, da želim s tem v mladih vzbuditi, da mora biti tudi njihovo življenje takšno. Tisti, ki me poznajo vedo, da je resnica drugačna in gre tukaj le za lepo sliko''. 
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del