Quantcast
Radio1_v_zivo


NEVIDNI IZZIVI NA RADIU 1 Z MORELA OKULISTI
Nagrajujemo | 2. 10. 2018 10:10
Zate imamo brezplačno lasersko odpravo dioptrije!
Ključne besede:     Morela okulisti    nevidni izzivi

 

 

Imaš težave z očali? Se ti očala rosijo pri vstopu v topel prostor? Ti očala drsijo z nosu? Imaš težave z očali pri plavanju, pri teku, nasploh pri športu? Ali pa ti očala sploh ne pašejo?

 

Zate imamo rešitev – MORELA OKULISTI!


Kakšna je tvoja zgodba z očali? Si se ponesreči usedel/a na njih, ali pa jih pozabil/a na avtobusu? Kakršna koli anekdota že, zapiši jo v spodnjo prijavnico skupaj s svojimi podatki in z malo sreče boš prejel/a brezplačen specialistični okulistični pregled. V ponedeljek, 10. 9. pa bomo nekomu od poslušalcev podelili glavno nagrado - brezplačno lasersko odpravo dioptrije, ki jo bodo opravili specialisti pri Morela okulisti.

 

Z Morela okulisti je »spregledalo« veliko ljudi. Zakaj ne bi še ti!

Nagrajenka Mojca en dan po operaciji:



Morela Okulisti

 

Morela Okulisti so pionirji laserske odprave dioptrije v Sloveniji. Najbolj so ponosni na brezpogojno predanost svojim pacientom, ki ordinacijo vedno zapustijo s povrnjenim vidom in nasmehom na obrazu.

 

Vas zanima ali ste primerni za lasersko odpravo dioptrije?

 

Naročite se na brezplačni informativni posvet in individualno svetovanje glede možnosti trajne odprave dioptrije. Strokovnjaki centra Morela okulisti vam bodo svetovali s katero tehniko se lahko tudi vi znebite očal za vedno.

 

Pravila za sodelovanje