Quantcast
Radio1_v_zivo


Še vedno nisi našel sanjske službe? Naj tvoja strast do fitnesa postane prav to!
Oglas | 23. 8. 2018 18:20
Ne išči več izgovorov in ljubezen do fitnesa pretvori v posel
Ključne besede:     fitnes    služba    sansjka služba    EFA    inštruktor
Tvoja sanjska zaposlitev je le en klik stran.

Že nekaj časa v tebi raste želja, da svojo strast spremeniš v sanjsko službo, vendar do sedaj nisi imel poguma, ker so v tebi vedno postavljala vprašanja: »Ali imam dovolj znanja?«, »Kje sploh začeti?«, »Kdo mi lahko pomaga pri birokraciji?« itd.

Ne skrbi in reci svojim sanjam DA!
Biti fit in imeti razgiban življenjski stil za marsikoga predstavlja velik del idealnega življenja. Sami se tega v večini zavedamo in imamo željo po bolj razgibanem vsakdanu, vendar ko pride čas, in ko je potrebno nekaj narediti, vedno najdemo ogromno izgovorov: »Bom šel jutri.«, »Danes je slabo vreme.«, »Zunaj je že temno.«, »Ravnokar sem se preveč najedel.« itd. 

Izgovori so nekaj kar nam preprečuje, da bi živeli življenje, ki si ga v resnici želimo. Poskrbi, da boš živel svoje življenje in ne življenje nekoga drugega. 

Če bi obstajala možnost, da bi bil fit in živel razgiban življenjski stil, poleg tega pa še dobro zaslužil, bi verjetno takoj rekel DA? Od sedaj naprej to niso le želje, ampak je postala realnost. Vse, kar te omejuje do sanjske službe si samo še ti!

 

Ustvari si uspešno, mednarodno priznano in donosno kariero v fitnes industriji!V Sloveniji je sedaj na voljo EFA, ki te kar v treh mesecih usposobi, da postaneš osebni fitnes trener, trener skupinskih vab ali prehranski svetovalec. Poleg klasičnih usposabljanj lahko pri EFA tudi obnavljaš svoje znanje ali pa se usposabljaš kar preko diferencialnih izpitov.


Obnovitev znanja velja za vse trenerje, ki že imajo veljaven certifikat o usposobljenosti in bi želeli svoje znanje obnoviti in ponovno opraviti usposabljanje za osebnega trenerja ali trenerja skupinskih vadb.

 

Diferencialni izpiti so namenjeni že obstoječim osebnim trenerjem fitnesa ali trenerjem skupinskih vadb, ki bi želeli opraviti še drugo usposabljanje. Za njih velja, da spoznavajo samo tiste vsebine, ki so potrebne za uspešno opravljeno usposabljanje in ne potrebuje obiskovati predavanj za vsebine, ki jih je že osvojil. Poleg tega pa je opravljanje drugega usposabljanja preko diferencilanih izpitov bistveno ceneje.Kaj boš na usposabljanju izvedel?


Pridobil boš znanje na univerzitetnem nivoju, odvisno od paketa pa bosš prejel še številne dodatne ugodnosti, od personaliziranega kalkulatorja prehrane in priporočenih aktivnosti, tablice Apple iPad 9.7 z materiali, povezanimi z izbranim usposabljanjem, do ekskluzivnega strokovnega gradiva, brezplačnega pravnega svetovanja in posebne možnosti priključitve že uveljavljeni ekipi.


Gre za edini program usposabljanja na področju športa na slovenskem prostoru, ki seznani udeležence z osnovami oživljanja in uporabo avtomatskega zunanjega defibrilatorja (AED), ter prav tako edini program, ki v učnem načrtu vključuje večje število ur marketinga in managementa v športu.

 Kdo je EFA?


Empire Fitnes Zveza je nastala z namenom ponuditi strokovnim delavcem na področju športne rekreacije platformo, kjer lahko najdejo vse potrebne informacije za uspešen nastop na trgu.


Naš mednarodno priznan program usposabljanja je podkrepljen s celostno podporo, kjer vam pomagamo do izgradnje uspešne kariere z našim poslovnim, finančnim in pravnim svetovanjem.


Izobraževanja potekajo bodisi v Ljubljani, bodisi preko spleta in elektronskega gradiva, po uspešno opravljenem zaključnem izpitu pa pridobite tudi EFA certifikat o usposobljenosti.


Pomagamo ti do zaposlitve!

 

Ustrezno izobraženim in opremljenim z vsem, kar potrebujejo, našim članom omogočamo tudi lažjo in hitrejšo pot do morebitne zaposlitve. Sodelujemo namreč s številnimi fitnes centri in wellness studiji po Sloveniji in svetu.


Pri tem pomagamo našim članom oziroma inštruktorjem in trenerjem, da lažje tržijo svoje storitve in se tako lažje usmerijo in specializirajo za posamezno področje, povečajo svojo prepoznavnost, predvsem pa poskrbijo za čim več zadovoljnih strank, ki so jim uspeli izboljšati kakovost življenja.

Postani uspešen in mednarodno usposobljen trener še danes!

 

Preveri EFA usposabljanja!

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del