Quantcast
Radio1_v_zivo


FOTO: V Splitu lastnica hostla BRUTALNO PRETEPLA 26-letno Lauro
OMG/WTF | 20. 8. 2018 9:30
Ker nista hotela plačati več kot je bilo dogovorjeno, se je lastnici zmešalo
Ključne besede:     Split    brutalno    grozljivo
Laura obiska hrvaškega Splita ne bo pozabila nikoli.

Laura Denmar, 26-letna Britanka in njen partner Jeremy Lafod sta preko znanega svetovnega portala za rezervacijo hotelskih in zasebnih nastanitev rezervirala apartma za slabih 70 EUR na noč. V najhujši nočni mori si nista predstavljala, da se jima bo zgodilo nekaj tako grozovitega.


Ko sta prispela v staro mestno jedra Splita, kjer se je nahajal njun apartma, sta doživela hladen tuš. Lastnica ju je kar preko telefona poslala na drug konec mesta pod pretvezo, da bosta tam prevzela ključe za apartma v centru. Ko sta prispela na lokacijo pa sta ugotovila, da gre pri vsem skupaj za veliko nezakonito dejavnost. Lastnica je oglaševala apartmaje, v resnici je šlo za posteljo v hostlu. 


V stavbi je bilo 30 postelj in le ena skupna kopalnica, a ker nista imela nobene druge možnosti za nastanitev, sta se odločila, da ostaneta kar tam in skušata uživati v dopustu.

 

"Zadnji dan je prišla lastnica, ki nama je ukazala, da čim prej zapustiva hostel, še prej pa plačava dodatek k obstoječi ceni nastanitve, ki ni bil v naprej dogovorjen.  Seveda sem se uprla in rekla, da ne bova doplačevala dogovorjenega zneska in naj, če želi, kar pokliče policijo. Lastnica nama je nato začela groziti, potem pa poklicala prijatelja za pomoč. Ta je prispel na lokacijo in v mojega partnerja Jeremyja porinil ob steno, lastnica pa se je nato lotila mene s kovinsko palico. Bilo je grozno!" je za Daily Mail povedala Britanka, ki se ne namerava več vrniti na Hrvaško. 

 

 

Laura je morala zaradi udarcev z železno palico poiskati zdravniško pomoč. kjer so oskrbeli njene rane in podplutbe, dobila pa je tudi nekaj šivov.

 

 

Primer sedaj preučuje hrvaška policija. 

Laura je celotno izkušnjo zaupala tudi na svojem Instagram profilu, kjer lahko vidimo, da se je pred hrvaškim dopustom potepala tudi po Sloveniji.

  

 

 

 

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del