Quantcast
Radio1_v_zivo


Turizem Ljubljana vabi v Osrednjo Slovenijo z novo kampanjo na družbenih omrežjih
| 17. 8. 2018 5:58
Turizem Ljubljana je začel novo kampanjo na družbenih omrežjih, s katero želi spodbuditi objavo fotografij zanimivih krajev in doživetij v Osrednji Sloveniji in s tem okrepiti prepoznavnost in obisk regije
Ključne besede:     Turizem Ljubljana    kampanja    igslovenia    centralslovenia    Osrednja Slovenija
K sodelovanju pri kampanji so povabili tudi slovensko Instagram skupnost in vplivneže @igslovenia.

Osrednjo Slovenijo poleg Ljubljane sestavlja petindvajset občin, ki ponujajo številne znamenitosti in doživetja. Da bi poudaril turistično ponudbo v regiji in ponudil navdihe za izlete domačim in tujim obiskovalcem, je Turizem Ljubljana pripravil že tretjo kampanjo, ki poteka pretežno na Instagramu, vključuje pa tudi družbeni omrežji Facebook in Twitter. Po uspešnem lanskem sodelovanju s slovensko Instagram skupnostjo in z vplivneži @igslovenia bo z njimi izvedel tudi letošnjo kampanjo.

Turizem Ljubljana in @igslovenia bosta pet tednov (od 20. avgusta do 23. septembra) promovirala določen kraj iz regije: Kamnik, Ljubljansko barje, Vrhniko, Polhov Gradec in Grosuplje, pri čemer bosta poudarjala zanimiva doživetja, oglede, najbolj fotogenične lokacije, priporočila za kulinarične užitke in druge uporabne informacije za izlete v navedenih krajih.
V kampanji sodelujejo vsi, ki bodo v tem času objavili svoje fotografije navedenih krajev oziroma zanimivosti in doživetij v njih in njihovi okolici na Instagramu – ob objavi ključne besede #CentralSlovenia24. septembra pa bo Turizem Ljubljana razglasil pet najboljših objavljenih fotografij (za vsak kraj ena fotografija); njihovi avtorji bodo prejeli privlačne nagrade.
Obenem so vsi, ki se radi potepajo naokrog in fotografirajo, vabljeni k objavi fotografij tudi drugih krajev, zanimivosti in doživetij v regiji (prav tako s  ključno besedo #CentralSlovenia) – do 30. septembra1. oktobra bo Turizem Ljubljana izbral najboljše lokacije, ki so jih predlagali uporabniki družbenih omrežij (svoje predloge in komentarje o izletih lahko objavljajo tudi na Facebooku in Twitterju). Tudi med temi bo izbral najboljšega, ki bo prejel nagrado.

Turizem Ljubljana bo kampanjo nagradil konec septembra s posebnim dogodkom – instameetom, na katerega bo povabil izbrane vplivneže z družbenih omrežij, ki se bodo skupaj podali na odkrivanje Osrednje Slovenije in deljenje svojih doživetij prek svojih profilov.
Podrobnejše informacije o kampanji so na voljo na spletni strani Visit Ljubljana ter na družbenih omrežjih @visitljubljana in @igslovenia.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila - lokalne volitve | Volilna pravila - referendumska kampanja | Seznam predvajanih del