Quantcast
Radio1_v_zivo


Pes med igro ZGRABIL deklico in jo vlekel po tleh! Šokirana mama je pritekla zraven in ugotovila razlog - ostala brez besed!
WOW | 17. 8. 2018 3:30
Pes je deklici rešil življenje in jo obvaroval pred kačjim ugrizom
Ključne besede:     pes    doberman    deklica    kača    ugriz    posvojitev    igra    napad
Chaterine je hvaležna, da je posvojila psa, ki je hčerki rešil življenje

Družina Svilicic je iz zavetišča posvojila psa, pasme doberman, ki so ga odvzeli prejšnjim lastnikom, saj so ga zlorabljali. Sprva so bli malce skeptični, saj je bil pes že odrasel in niso vedeli, kako se bo navadil na nov dom ter kako se z njim razumeli oni.

Doberman, ki ga je družina poimenovala Khan je imel težko življenje, saj je bil tepen in trpinčen ter velikokrat brez hrane. Ko so ga obiskali v zavetišču jim je takoj prirasel k srcu in so ga čez 4 dni že vzeli domov. 

Mama Catherine, ki je bila pobudnica tega, da posvojijo psa in se je zavedala, da bo morala biti previdna pri predstaviti psa družini, saj je imela doma 17- mesečno hčerko in ni želela, da bi jo pes kakorkoli poškodoval, čeprav je vedela, da to ni mogoče. In nekega dne se je zgodilo ravno to. 

Pes Khan je rešil deklico pred ugrizom kačeHčerka Charolette in Khan sta se igrala na vrtu. Chaterine je ob pogledu na prizor, kako je pes nežen in ljubeč do deklice spoznala, da je vzela pravega. Kar naenkrat pa se zgodi nekaj, ob čemer ji je zastal dih. Khan je v nekem trenutku, ko se je igral z deklico postal agresiven. Deklico je začel porivati po tleh in jo vleči po travi. Chaterine je vse to videla čez okno in odhitela ven. Deklico je držal za pleničko in jo suval. Ko je končno pritekla na vrt, da bi jo rešila, je šokirana ugotovila, kaj se v resnici dogaja in zakaj takšna agresivnost s strani psa, ki ni bil agresiven.

Na travi se je plazila kraljeva rjava kača, ki velja za najbolj nevarnih kač v Avstraliji. Chaterine je v trenutku vedela, da je Khan želel obvarovati deklico in jo skušal odvleči stran. Mala Charollete je na srečo ostala nepoškodovana in to po zaslugi Khana, ki je dobil v tačko ugriz. Khana so nato hitro odpeljali k veterinarju, kjer je še pravočasno dobil antistrup in preživel. Chaterine še danes ne more verjeti, da je pes dejansko rešil malo deklico in si noče niti predstavljati, kako bi se lahko razpletlo, če ga ne bi bilo zraven. 

Tako je dobila potrditev, da je izbrala pravega psa, ki ga ne bi zamenjala za nič na svetu.
© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del