Quantcast
Radio1_v_zivo


Obiskal je RESTAVRACIJO s hitro prehrano: Postregli so mu nekaj, zaradi česar mu je postalo SLABO!
OMG/WTF | 15. 8. 2018 13:57
Kako bi reagiral ti, če bi ti postregli s takšno hrano?
Ključne besede:     hrana    restavracija    hitra    prehrana    žalostno    neverjetno    groza    okus    
Na bruhanje ti bo šlo, ko boš dojel, kaj se je skrivalo v hrani!

 

Včasih dobiš več, kot plačaš oziroma za kar prosiš. V restavracijah s hitro prehrano delajo na tem, da ogromne količine hrane pripravijo v čim krajšem času. Tudi ljudje večinoma obiskujejo te restavracije zato, ker hitro dobijo topel obrok, ki je po okusu še kar dober. A prav zaradi hitre postrežbe se pogosto naredijo napake, ki pa lahko restavracije spravijo na precej slab glas.

Eno od napak je v kalifornijski restavraciji s hitro prehrano doživel tudi Devorise Dixon. Zgodilo se je v eni izmed KFC restavracij. Njegove perutničke so se mu zdele nekoliko neobičajne, drugačne kot po navadi. Odločil se je, da pred začetkom uživanja preveri, zakaj so takšne. Ugotovil je, da so mu pravzaprav postregli z ocvrto podgano. Šokiran se je odpravil do upravitelja restavracije in v opravičilo so mu ponudili nov obrok, brezplačno seveda. Zavrnil ga je, podgano je vzel s seboj in se odpravil direktno k odvetniku. Ni znano, kako se je zgodba razpletla, prav gotovi pa smo, da Devorise ni nikoli več obiskal restavracije.


Jasno se vidi, da gre za nekaj drugega in ne za perutničko! 

Ni pa to edini primer: Moški je v nekem Subwayu v Ameriki naročil sendvič in skorajda dobil sendvič z dodatkom, mrtvo miško. Sama sreča, da so delavci še pred postrežbo opazili napako, sicer bi jih lahko precej stalo. Ko so preučili, kako je prišlo do napake so ugotovili, da je bil mrtva miška verjetno v špinači. V isti restavraciji pa je že kar nekaj let nazaj stranka v kruhu dobila nož, očitno je pekom padel v testo. Odločila se je za tožbo in z zmago prejela kar 1 milijon dolarjev.


Da je v sendviču nekaj, kar tam ne bi smelo biti, so delavci opazili še pred postrežbo!

© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | Volilna pravila | Seznam predvajanih del