Quantcast
Radio1_v_zivo


Mislili so, da je opravila 50 lepotnih operacij, da bi bila videti kot Angelina Jolie! Razkrila resnico in pokazala svoj pravi obraz!
OMG/WTF | 14. 8. 2018 10:18
20-letnica je le izvrstna mojstrica ličenja in obvlada photoshop
Ključne besede:     Iranka    ličenje    zombi    Angelina    Jolie    podobnost    operacija    laž    nateg    sahar    tabar
Sahar zanikala govorice, da je prestala več kot 50 operacij, da bi bila videti kot je hollywoodska igralka Jolie

Se morda spomniš dekleta, ki je lani razburilo javnost, češ kaj je naredila iz sebe in svojega telesa po tem, ko je na svoj Instagram profil objavila slike na katerih je videti kot zombi? No, vse skupaj je bila ena velika debela laž.

To je 20-letna Iranka, po imenu Sahar Tabar, ki ni le odlična mojstrica ličenja, temveč obvlada tudi urejanje slik ali bolje rečeno photoshop. 
Ko je začela objavljati fotografije na splet, so nekateri mislili, da je resnično podlegala več kot 50 lepotnim operacijam in celo shujšala za 40 kilogramov, le da bi bila videti kot hollywoodska igralka Angelila Jolie. Priznala je, da si je res popravila nos, ustnice, šla celo na liposukcijo, a vse v mejah normale, da je še vedno videti povsem običajno dekle. Dodala je še, da si je postrigla in pobarvala lase, nikakor pa ni videti tako, kot je na sliki desno zgoraj - to je le make up in photoshop.


Povečala si je ustnice, popravila nos, pobarvala lase in je danes videti tako, kot na sliki skrajno desno


''Nikoli nisem želela izgledati kot Angelina Jolie, prav tako pa niti ne kot nekdo iz risanke. Moje fotografije so umetniške in so delo mojega ličenja in fotošopa. Vsakič, ko objavim sliko, si naličim obraz na zabaven način, kar je mojim oboževalcem všeč. To je način mojega izražanja in na nekakšen način umetnost. Moji oboževalci se tega zavedajo in točno vedo, kako v resnici izgledam''. Je povedala za medije Sahar.Veliko jih je mislilo, da je dekle drastično shujšalo in pogledlo nešteto operacijam, da bi bila videti kot igralka. Pa se je izkazalo, da je vse to laž in gre le za izvrstno mojstrico ličenja, ki je ''nategnila'' splet.Sahar se rada naliči drugače in tako izpade smešno, grozljivo ter neobičajno. To je način njenega ličenja in izražanja sebe, kar je njenim sledilcem na Instagramu zelo všeč.


Vsi so mislili, da je želela izgledati kot Angelina, a se je izkazalo za neresnično


© 2015 Radio Pro 1 d.o.o. | Design by Media Design | Splošni pogoji uporabe | Pravila komentiranja | Raba piškotkov | Za glasbenike | Pravila nagradnih iger | | Seznam predvajanih del